Kerkenraad

De Kerkenraad geeft leiding aan de gemeente en wordt gevormd door ambtsdragers. Dit zijn mensen die deze taak met goedkeuring van de gemeente op zich hebben genomen. De kerkenraad vergadert 12 keer per jaar en doet hiervan verslag o.a. op deze website en in “Contact”, het maandelijkse blad van de kerkgemeenschappen van Roermond en Maasbracht.

De kerkenraad maakt het beleidsplan met en voor de gemeente om richting te geven aan de activiteiten. Ook hebben ze een plaatselijke regeling gemaakt. Hier staat in hoe zaken die niet door het landelijk bestuur worden geregeld, bij ons in de gemeente zijn afgesproken.

U kunt de kerkenraad bereiken door een mail te sturen naar scriba@pg-roermond.nl of via het contactformulier op deze website.

Leden Ambt
Truus Spoelstra voorzitter