Meteen naar de inhoud
Eerdere nieuwsbrieven

Nieuwsbrief


Iedere maand sturen we een nieuwsbrief per email met het laatste nieuws en de actuele agenda. Hieronder kunt u zich inschrijven!De Protestantse Gemeente Roermond gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt voor het versturen van de nieuwsbrief en mededelingen. De privacy-regelgeving vereist dat u ons expliciet toestemming geeft om dit te doen via email.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via nieuws@pg-roermond.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.


We gebruiken MailChimp om nieuwsbrieven en mededelingen te versturen. Door dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.