Nieuwsbrief Archief

Laatste Nieuws

Paasviering 2019 – Inleiding op de Diensten

Paasviering 2019 – Inleiding op de Diensten We beginnen op Witte Donderdag. De viering eindigt dan met het plechtig en in stilte ontruimen van de liturgietafel en alle op de tafel staande ...

Lees Verder

Nieuwsbrief


Iedere maand sturen we een nieuwsbrief per email met het laatste nieuws en de actuele agenda. Hieronder kunt u zich inschrijven!

De Protestantse Gemeente Roermond gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt voor het versturen van de nieuwsbrief en mededelingen. De privacy-regelgeving vereist dat u ons expliciet toestemming geeft om dit te doen via email.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via nieuws@pg-roermond.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.


We gebruiken MailChimp om nieuwsbrieven en mededelingen te versturen. Door dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.