Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Schrijft u zich hier in!

Lid Wilma Kaemingk
Lid Gerard Jonkman
Lid Annemarie Vriesen
Lid Hanneke van der Plas

U kunt contact met ons opnemen per email via wio@pg-roermond.nl of via ons contactformulier.

Werkgroep Inspiratie & Ontmoeting

De Werkgroep Inspiratie & Ontmoeting (voorheen CVT) organiseert elk winterseizoen lezingen en cursussen en een aantal andere activiteiten, zoals een wandeling of een creatieve workshop.

Naast deze min of meer vaste activiteiten organiseert de WIO, bijvoorbeeld op verzoek van de Kerkenraad, incidenteel overige activiteiten. Al deze activiteiten zijn terug te vinden in het Jaarboekje en worden aangekondigd in “Contact” en per e-mail.

De WIO is een gezamenlijk orgaan van de Protestantse Gemeenten van Roermond en Maasbracht en bestaat momenteel uit de volgende leden:

Een belangrijke taak van de WIO is de publicatie van het programma
in het jaarboekje. Alle gemeenteleden ontvangen dit boekje jaarlijks thuis. In dit boekje is een overzicht van alle overige kerkelijke activiteiten opgenomen.