Voorzitter Vacant
Secretaris Bert de Heer
Lid Meije Roseboom
Lid Vacant

Heeft u vragen of opmerkingen voor het CvK? Dan kunt u contact met ons opnemen via cvk@pg-roermond.nl.

College van Kerkrentmeesters (CvK)

In de Protestantse Gemeente Roermond houdt het College van Kerkrentmeesters (CvK) zich bezig met alle materiële aangelegenheden, die ook voor een kerkelijke gemeenschap tot de dagelijkse gang van zaken behoren. De eindverantwoordelijkheid voor de financiën ligt bij de gehele kerkenraad.

De taken van de kerkrentmeesters zijn heel divers. Van het betalen van de rekeningen, tot het beheer van de collectebonnen, van onderhoud van de kerk en de pastorie tot het organiseren van de actie kerkbalans. Ook maakt het CvK de begroting en de jaarcijfers zodat de ANBI status behouden blijft. Gelukkig wordt het college geholpen door een aantal trouwe vrijwilligers die allemaal een stukje van het takenpakket op zich nemen. De belangrijkste aandachtsgebieden van het College van Kerkrentmeesters zijn:

• Het beheer van de financiële middelen
  • Het beheer van gebouwen en inventaris
  • De ledenadministratie.

Bankrekeningnummers

Het CvK, de diaconie en ZWO hebben de volgende bankrekeningnummers in gebruik:

CvK Protestantse Gemeente Roermond
inzake Vrijwillige bijdrage (Actie Kerkbalans)
(collectebonnen)
inzake solidariteitskas
Diaconie Protestantse Gemeente RoermondNL66 RABO 0373 7388 97
Diaconie Protestantse Gemeente Roermond
inzake ZWO commissie
inzake Kerkblad Contact
inzake PSW

Online Betalen

U kunt uw bijdrage overmaken met iDeal. Klik hiervoor op één van de knoppen hieronder. U wordt dan doorgestuurd naar onze betaalomgeving (van SKG Collect).