Meteen naar de inhoud

Nieuwsbrief & Nieuw Magazine

Nieuwsbrief & Nieuw Magazine

Vorige maand hebben wij u geïnformeerd over het afscheid nemen van het oude Contact. In maart verschijnt het laatste nummer, vanaf 1 april ontvangt u alleen nog de digitale Nieuwsbrief. Wat betekent dit voor het aanleveren van de kopij. U was gewend om de kopij in te leveren op de voorlaatste zondag van de maand. Dit blijft ongewijzigd. Het mailadres wijzigt wel. Dit wordt redactie@pg-roermond.nl.

Nieuw Magazine

U gaat naast de digitale Nieuwbrief 3 maal per jaar een papieren magazine ontvangen. Het eerste  magazine verschijnt in april. Het is nog steeds mogelijk om een naam door te geven voor het nieuwe magazine. Doet u mee? Ook voor het nieuwe magazine is het mailadres redactie@pg-roermond.nl. Aanleveren van kopij kan tot 1 april 2022. Het gaat dan om activiteiten die plaats gaan vinden in de periode van mei tot september van de WIO, St. VMK, Meet & Eat, Raad van Kerken, Maasbracht, pastorale raad, senioren, jeugdwerk. Etc.

Om er een mooi magazine van te maken zou het fijn zijn als u de tekst inlevert die aan de volgende voorwaarden voldoet:

DATUM

Wat is de datum van de activiteit?

KOP

Welk kopje mag er boven de activiteit?

TEKST

De begeleidende tekst mag maximaal 220 woorden bevatten.

Geef zelf de alinea’s aan, maar gebruik geen harde returns, tabs, onderstreepte of dikgedrukte tekst.

Bij elke activiteit komt een overzichtelijk lijstje met de volgende gegevens. Vul het in zo ver het van toepassing is met de juiste gegevens.

Wanneer:

Waar:

Locatie:

Contact:

E-mail:

Info:

Opgeven:

FOTO

Bij elke activiteit moet er een digitale foto aangeleverd worden in staand formaat (bijvoorbeeld B10xH15cm).

Deze foto moet voldoende pixels – DPI bevatten. Tussen de 150 en 300 DPI is ideaal. Vaak zie je het al aan de grootte van het bestand. Een bestand van bijvoorbeeld 750k en 600×600 pixels zal niet geschikt zijn.

Ook mogen er in verband met copyright niet zomaar foto’s van het internet gehaald worden. Vraag toestemming of maak de foto zelf.