Meteen naar de inhoud

Cantorij

Zingen is leuk en ontspannend. Als je meerstemmig zingt in een groep geeft het een kick als na enige oefening de puzzelstukjes in elkaar vallen  en het tot een harmonisch geheel leidt. Door deelname aan de cantorij kun je dat persoonlijk ervaren. Bovendien kun je dan ook nog een bijdrage leveren om erediensten een extra dimensie te geven.

Vooral omdat het nieuwe liedboek in gebruik is genomen is er behoefte aan ondersteuning en is er een nieuwe mogelijkheid tot verrijking van de gemeentezang.

’s Maandags wordt er van 19:00 uur tot 20:15 uur geoefend in het Ontmoetingscentrum. Het betekent dat er op die avond tijd resteert om privé nog iets anders te doen. Kom gerust eens langs om te ervaren of het iets voor je is.

Op dit moment bestaat de groep uit ruim 25 personen. Enige uitbreiding is gewenst, zodat er een zekere overcapaciteit ontstaat waardoor niet iedereen verplicht is bij alle ‘optredens’ aanwezig te zijn. Dus: “Kun je zingen, zing dan mee!

Voor informatie kun je ook terecht bij het vaste aanspreekpunt Bernhard Olde en dirigente Bep Storm via cantorij@pg-roermond.nl.