Protestants Seniorenwerk (PSW)

Seniorennieuws – april

Seniorennieuws – april

Seniorenmiddag - donderdag 12 maart Wat hebben Joyce de Kruijk en Dina Oosse, geassisteerd door Corrie Boom er weer een ...
Verder Lezen
Seniorennieuws - maart

Seniorennieuws – maart

Verslag Seniorenmiddag - donderdag 13 februari Rond de 30 senioren hebben ‘s-middags genoten van de presentatie over de Amerikaanse Nationale ...
Verder Lezen
PSW Nieuws - februari

PSW Nieuws – februari

Ook dit jaar,2019, hebben wij als P.S.W. weer afgesloten met een geweldige fijne Kerstmaaltijd (foto's hier). Alle aanwezig senioren willen ...
Verder Lezen

Het P.S.W. heeft als doelstelling en is verantwoordelijk voor de volgende activiteiten:

Bezoeken van Gemeenteleden vanaf 75 jaar

Senioren die in dat jaar 75 jaar worden, worden benaderd door het P.S.W. team met de vraag, of bezoek op prijs wordt gesteld.

Bezoeken van gemeenteleden in ziekenhuis en verpleeghuis (Camillus in Roermond)

Het P.S.W-team bezoekt alle senioren die opgenomen worden in het ziekenhuis of verpleeghuis, mits het doorgegeven wordt aan mw. Annatjie Potgieter (tel. 0475-335950) of mw. Helma van der Klei (tel. 0475-592138).

Iedere zondag bloemen verzorgen in de kerk

Het PSW–team verzorgt de bloemen in de kerk voor de Zondagse Eredienst. Na de kerkdienst worden de bloemen namens onze kerkgemeenschap gebracht bij kerkleden die ziek zijn (geweest), of die in een moeilijke periode zitten.

Organiseren en verzorgen van Seniorenmiddagen.

Elke tweede donderdag van de maand is er een seniorenmiddag in het ontmoetingscentrum van 14.00 – 16.00 uur. Er wordt een activiteit georganiseerd, bv. sjoelen, zingen, tonen van dia’s of er is een spreker over een interessant onderwerp.

Mocht u vervoer nodig hebben, dan kunt u bellen met Tonny Huissoon (tel. 06-12285686).

Organiseren en verzorgen van het jaarlijks reisje en de kerstviering.

Hoogtepunten zijn het jaarlijks reisje en de kerstviering.

Het jaarlijks reisje wordt in de maand april gehouden. Er wordt speciaal gekeken naar rolstoeltoegankelijke gelegenheden. Senioren van 70+ met eventuele introducés kunnen hieraan deelnemen.

De jaarlijkse Kerstviering/maaltijd wordt gehouden in het ontmoetingscentrum (naast de kerk). De viering is van 17.30 – 20.00 uur.

VOOR BEIDE HOOGTEPUNTEN KUNT U OOK OPGEVEN BIJ MW. TONNY HUISSOON (tel. 06- 12285686). OOK HET VERVOER KUNT U MET TONNY REGELEN. Ons rekeningnummer vindt u onderaan bij financiën.

Senioren van P.S.W. krijgen vanaf 80 jaar, voor het einde van het jaar, indien zij dat wensen een Bijbelsdagboekje uitgereikt.

Financiën

Wij ontvangen regelmatig giften van gemeenteleden. Hierdoor kunnen we onze activiteiten blijven organiseren. Iedereen die ons hierin steunt, ontzettend veel dank.

Rek.nummer PSW: NL20RABO0373728085

Namens het P.S.W.-team,
Annemarie Bouma, Helma van der Klei, Margriet Dumee, Tonny Huissoon, Joyce de Kruijk, Jan van den Engel, Aart Dumee, Marry Vogel, Sophie van den Heuvel

Voorzitter, Gerard van der Klei (tel. 0475-592138 b.g.g. 06-21806184, email: psw@pg-roermond.nl)

Agenda