Onze gemeente heeft, naast de website, ook een Facebookpagina. De bedoeling van deze pagina is om gemeenteleden en mensen buiten onze gemeente een inkijkje te geven in onze kerk en ons gemeenteleven. We laten zien wie we zijn, wat we allemaal doen en waar we voor staan. Dit kan bijvoorbeeld gaan over onze kerkdienst, activiteiten van de Werkgroep Inspiratie en Ontmoeting, Vrienden van de Minderbroederskerk, jeugdwerk, kindernevendienst, kerstmusical etc. Het kan ook over iets uit de actualiteit gaan, wat ons bezighoudt of een mooie spreuk of gedicht.

Wij vragen u om de pagina te ‘liken’ zodat ons bereik zo groot mogelijk wordt.

We hebben als gemeente ook een besloten groep op Facebook die is bedoeld als plek waar we als gemeenteleden dingen met elkaar kunnen delen, die niet openbaar bedoeld zijn, zoals op de pagina van de gemeente.
-Lief en leed, inspiratie, gebed, vraag en aanbod-
Toegang is uitsluitend voor gemeenteleden: help ons om nieuwe leden aan te dragen- aanmelding geschiedt via de beheerders.

De pagina wordt beheerd door:

Janneke Ververs

Wilma Kaemingk

ds Judith van den Berg-Meelis

Als u iets op de pagina wilt plaatsen, dan vragen wij u dit te mailen naar: redactie@pg-roermond.nl.

Het zou leuk zijn als elke geleding binnen onze kerk zo nu en dan een berichtje plaatst. Het gaat dan niet om lange teksten, maar meer om beelden, foto’s met een kleine tekst ter ondersteuning.

Er wordt natuurlijk rekening gehouden met de privacy van personen. Als u er bij voorbaat bezwaar tegen hebt dat u herkenbaar op een foto op de facebookpagina zou kunnen komen te staan, dan vragen wij u dit per e-mail kenbaar te maken via redactie@pg-roermond.nl.

Facebook – Laatste Nieuws

2 days ago

Protestantse Gemeente Roermond

De crew van de Kerstmusical is goed bezig! Noteer 24 December maar alvast in de agenda's:)Wij zijn al aardig in de kerststemming aan het komen. De komende tijd zijn we namelijk weer bezig met de Kerstmusical voor de Minderbroederskerk. Het script is al af (schrijven we samen met Diana Adams-Dumee) en nu is het tijd om te repeteren en video opnames te maken. We zijn er maar druk mee, het is zo leuk!

Benieuwd naar het eindresultaat? Op 24 December om 20.00 uur vindt de uitvoering plaats in de Minderbroederskerk te Roermond en de toegang is gratis!
...

View on Facebook

1 week ago

Protestantse Gemeente Roermond

Weer een fijn weekend vol video opnames gehad voor de Kerstmusical, dit keer met beter weer:)En weer een weekend vol opnames achter de rug. Er is gewerkt met blue screen, Claudia werd omhetoverd tot oude vrouw en uiteraard ontbreekt een toost op de goede voortgang ook niet 🙂 ...

View on Facebook

2 weeks ago

Protestantse Gemeente Roermond

fotocredits: Raymond Dumee ...

View on Facebook

Hierbij de nieuwsbrief voor oktober - mailchi.mp/59c1f43a03af/nieuwsbrief-oktober-2018 ...

View on Facebook