Meteen naar de inhoud

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Schrijft u zich hier in!

Werkgroepleden

LidWilma Kaemingk
LidMeije Roseboom
LidEvelyn de Zeeuw
LidBart Stienen

U kunt contact met ons opnemen per email via redactie@pg-roermond.nl of via ons contactformulier.

Website

BeheerderPieter Schuurman Hess
Web masterPeter Ververs
U kunt contact met ons opnemen per email via webmaster@pg-roermond.nl of via ons contactformulier.

Communicatiewerkgroep

In 2017 is de Communicatie Werkgroep gestart met het opnieuw definiëren van hoe we als Protestantse Gemeente Roermond met elkaar willen communiceren. Allereerst zijn de uitgangspunten van communicatie gedefinieerd:

  • Persoonlijke en gezamenlijke geloofsbelevenis staat centraal met meer ruimte voor minder traditionele ideeën
  • Openheid
  • Transparantie
  • Verantwoording
  • Actieve gemeente
  • Gelijkwaardigheid
  • Ervaren van gemeenschap
  • Veelzijdig
  • Respectvol
  • Vernieuwing / Nieuwe vormen (moderne media)

Vervolgens is gedefinieerd wat we nodig hebben om dit te kunnen realiseren. In de loop van het afgelopen jaar heeft dit geresulteerd in een nieuw logo, een nieuwe website met een nieuwe adres en een maandelijkse nieuwsbrief per email. Er was al een Facebookpagina. Momenteel wordt geëxperimenteerd met de inzet van deze communicatiemiddelen: Hoe bereiken we de mensen het beste? Wat vinden mensen het prettigste? Op welke manier kunnen we invulling geven aan de eerdergenoemde uitgangspunten?

Kopij

Als u iets op de website, in de nieuwsbrief of op onze Facebookpagina wilt plaatsen, dan vragen wij u dit te mailen naar: redactie@pg-roermond.nl. Het zou leuk zijn als elke geleding binnen onze kerk zo nu en dan een berichtje plaatst. Het gaat dan niet om lange teksten, maar meer om beelden, foto’s met een kleine tekst ter ondersteuning. Kopij voor Contact moet onveranderd naar contactblad@pg-roermond.nl worden gestuurd. Indien geschikt en gewenst wordt deze kopij ook op de website, in de nieuwsbrief of op Facebook geplaatst.

Privacy

In verband met de nieuwe privacy regelgeving is er een privacy verklaring opgesteld. Deze is te vinden op de website via https://pg-roermond.nl/privacy/. Ook hebben we besloten degenen die hun privémail-adres gebruikten op bijv. de website en in Contact een nieuw @pg-roermond.nl adres gegeven. Email die naar deze nieuwe adressen wordt gestuurd, wordt doorgestuurd naar de betreffende personen. Voor de ontvangers zelf verandert er niets.

Er wordt natuurlijk rekening gehouden met de privacy van personen. Als u er bij voorbaat bezwaar tegen hebt dat u op ergens herkenbaar op een foto zou kunnen komen te staan, dan vragen wij u dit per e-mail kenbaar te maken via privacy@pg-roermond.nl.