Wordt vrijwilliger!

Kerstmusical op Kerstavond

Het is inmiddels voor velen een heerlijke traditie. Op Kerstavond een musical opvoeren of juist komen aanschouwen. Dit jaar willen we uiteraard deze traditie doorzetten en daarom is de groep inmiddels alweer met de voorbereidingen bezig.

Dit jaar willen we het bekende Christmas Carol verhaal verbinden/combineren met het christelijke kerstverhaal. Centraal figuur in deze musical is Heroda, een drukke zakenvrouw die zich concentreert op geld verdienen, status en macht. Haar personal assistent is Maria, die de balans tussen werk en privé juist weer heel belangrijk vind, zeker nu ze haar eerste kindje verwacht.

Je zou kunnen zegen dat Heroda wakker geschud moet worden. Maar wat is er voor nodig om haar tot inkeer te brengen en oog te krijgen voor de mensen om haar heen. Een wonder misschien?

We zijn weer vol energie en enthousiasme bezig om ook dit jaar weer een mooie Kerstmusical te kunnen opvoeren op Kerstavond om 20.00 uur in onze Minderbroederskerk en we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen.

Er is altijd plek voor nieuw talent voor en achter de schermen. Schroom vooral niet om een keer mee te doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wisten jullie trouwens al dat er een Facebook pagina voor de Kerstmusical is? Je kunt deze liken en volgen via https://www.facebook.com/kerstmusicalroermond/, zodat u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen en nieuwtjes!

Contactpersoon: Diana Dumee
musical@pg-roermond.nl