Musical op kerstavond

Het is inmiddels voor velen een heerlijke traditie. Op Kerstavond een musical opvoeren of juist komen aanschouwen. Dit jaar willen we uiteraard deze traditie doorzetten en daarom is de groep inmiddels alweer met de voorbereidingen bezig.

Als invalshoek en inspiratie is gekozen voor de drie wijzen uit het kerstverhaal. Wie zijn ze? Welke rol speelden ze nou eigenlijk? En wat bezielde hen om zomaar een ster na te jagen?

De drie wijzen zullen op originele wijze neergezet worden met een knipoog naar het originele kerstverhaal. Zij zijn uit de gratie gevallen door en willen dolgraag in ere hersteld worden. Zou die ene ster die op Kerstavond aan de hemel verschijnt hen de eeuwige roem kunnen verschaffen? En kunnen zij de ware reden van het verschijnen van deze speciale ster achterhalen?

Het geheel is met een uniek sausje overgoten en zal natuurlijk begeleid worden door liedjes van vroeger en nu. Het beloofd een luchtig en fantastisch verhaal te worden voor jong en oud. We hopen iedereen met familie en vrienden te mogen verwelkomen op Kerstavond, 24 december om  20.00 uur in onze mooie Minderbroederskerk.

Wisten jullie trouwens al dat er een Facebook pagina voor de Kerstmusical is? Je kunt deze liken en volgen via https://www.facebook.com/kerstmusicalroermond/, zodat u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen en nieuwtjes!

Contactpersoon: Diana Adams-Dumee
musical@pg-roermond.nl
tel: 06 – 53591143