Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gemeenteweekend 2020

20 juni - 21 juni

Gemeenteweekend 2020

Thema: je bent niet alleen (direct naar inschrijfformulier)

Zaterdag 20 juni 2020 is het zover! De start van het gemeenteweekend.

De bestemming is, net als in 2018, camping ‘Natuurlijk Limburg’ Roodbos 3, 3791 nabij Voeren (België). Het is een prachtige camping met veel voorzieningen zoals een verwarmd zwembad, veel wandel mogelijkheden en andere bezienswaardigheden. Zondagochtend zullen wij een gezamenlijke eredienst vieren met onze predikant, Ds. J. van den Berg-Meelis. Wij vertrouwen op heerlijk weer net als in 2018!

Op zaterdag 20 juni 2020 komen we om 12:00 aan en we zullen zondag 21 juni 2020 om 16:00 weer naar huis vertrekken. Er zijn twee mogelijkheden qua verblijf. U kunt kamperen of kiezen om in een appartement te slapen. De kosten voor het kamperen is €18.50 per twee personen. Een appartement bedraagt €30 per volwassenen en €25 voor een kind (4-12jr). De kamer wordt gedeeld met 3 of 4 personen. De broodmaaltijden (2x lunch, 1x ontbijt), een BBQ op de zaterdagavond en een excursie op de zaterdagnamiddag zijn €35 per volwassenen en €27.50 per kind (4-12jr).

Voor dagbezoekers is er ook voorziening gemaakt (€25 voor de Zaterdag met BBQ en excursie en €4 voor de zondag met een broodmaaltijd).

Wat moet u meenemen? Eigen eetgerei (indien men niet in een appartement logeren), beddengoed (maar die is ook te huren tegen €10pp) en wandelschoenen.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk op deze pagina met betaling via iDeal. Op een later moment kan dit ook via een intekenlijst achter in de kerk. Gebruik deze aub alleen als inschrijving via de website echt niet lukt. Einddatum voor definitieve inschrijving is 1 maart 2020. Inschrijving is pas definitief na betaling.

Vervoer naar de camping dient u zelf te regelen. Wanneer u dit niet lukt, kunt u contact opnemen met Steph Potgieter: 0475-335950. Ook voor andere vragen kunt u met hem contact opnemen. Voor meer info over de camping kunt u kijken op: www.campingnatuurlijklimburg.be.

Instructies voor inschrijving (druk eerst op de link hierboven)

Een andere pagina wordt dan geopend in een nieuw tabblad

 • U dient per regel op “Bestel” te drukken en daarna op “Verder winkelen”.
 • Geef aan hoeveel volwassenen en kinderen (4-12jr) er komen
 • Indien u één van de dagen op bezoek komt: geef aan welke dag (zaterrdag en/of zondag) en met hoeveel
 • Indien u in een appartment wilt logeren: geef aan met hoeveel volwassenen en kinderen (4-12jr)
 • Indien u in een appartement wilt logeren: geef aan of u bedlinnen wilt (per persoon)
 • Indien u komt met een camper, caravan of tent: geef dit aan (dit is standaard voor 2 personen) en geef aantal eventuele extra volwassenen en kinderen (4-12jr) aan.
 • Indien u overnacht: geef aan hoeveel volwassenen en kinderen (4-12jr) gebruik maken van broodmaaltijden, BBQ en excursie
 • Indien vegetarisch: geef aantal vegetariers aan
 • Indien veganistisch: geef aantal veganisten aan
 • Geef aan of u eventueel gebak mee kunt brengen voor de zaterdag (0 = nee, 1 = ja)
 • Geef aan indien u vervoer nodig heeft (0 = nee, 1 = ja)
 • LET OP dat u zowel het aantal personen als maaltijden en overnachtingen opgeeft!

Dieetwensen anders dan vegetarisch/veganistisch kunt u kwijt in het opmerkingen-veld later in het bestelproces.

indien u vroeger wilt arriveren of later vertrekken, graag zelf de extra dag(en) reserveren bij Camping Natuurlijk Limburg.

Zodra u alles hebt aangegeven, klikt u op “Naar winkelwagen” in het pop-upvenster of op “Bestelling” rechtsboven op de pagina. U ziet vervolgens een overzicht van uw bestelling en kunt dit eventueel nog aanpassen. Klik hierna op “Volgende” en log in of maak een account aan. Het registratienummer waarom wordt gevraagd is niet verplicht. Hierna volgen een aantal pagina’s waarin om een aantal aanvullende gegevens wordt gevraagd. Klik hierna op “Bestelling afhandelen” en betaal met iDeal.

In het bestelproces krijgt u instructies over het afhalen van uw bestelling. Deze kunt u negeren.

Gegevens

Begin:
20 juni
Einde:
21 juni

Locatie

Roodbos 3, 3791 Remersdaal-Voeren, Belgie
Roodbos 3
Remersdaal - Voeren, 3791 België
+ Google Maps