3-Koren Concert

Stichting Vrienden van de Minderbroederskerk

Category:

3-Koren concert op zaterdag 18 mei

Op zaterdag 18 mei vindt een concert plaats in de kerk waaraan maar liefst drie koren deelnemen! Het Remunjs Theaterkoor uit Roermond (waar mijn man Marc en ikzelf bij zingen), het Castellum koor uit Alphen aan de Rijn en Popkoor Venrode Voices uit Venray. Dirigent van alle drie de koren is Max Smeets.
We zingen nummers als Easy livin’ tot Mamma Mia, van Set fire to the rain tot The circle of life. Alle nummers zijn gearrangeerd door onze dirigent zelf. Sommige nummers zingen we alleen met het Remunjs Theaterkoor, andere met een van de andere koren. En we sluiten het concert we af door met alle drie de koren (zo’n 120 zangers!) samen te zingen! Kom genieten van prachtige arrangementen en geweldige zang.
Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur. Kaarten kosten €12 en zijn bij mij te bestellen: 0475 – 85 11 99 of wjacobs69@gmail.com

Hartelijke groet, Welmoed Jacobs