Meteen naar de inhoud

Eigen en regionale kerkdienst thuis volgen

Beste (thuiszittende) kerkleden.

U heeft zeker gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de kerkdienst van uw Minderbroederskerk thuis te volgen. Deze livestream kunt volgen via https://pg-roermond.nl/ of https://www.youtube.com/ . U kunt als zoekterm in: Protestantse Kerk Roermond invullen en deze daarna vastzetten in uw gebruikte internet browser of app; en (gratis) abonneren op ons kanaal.

Regionale Kerk Samenwerking

Daar we samenwerken met de gemeentes: Maasbracht, Venlo en Weert. Zijn deze diensten alléén te zien via: www.kerkdienstgemist.nl. of de Kerkdienst Gemist app in uw gsm winkel.

U ziet dan de landkaart van Nederland en Limburg. Het is raadzamer om een eigen account aan te maken  met een wachtwoord. Na dit gedaan hebben, kiest u Limburg en onze partner gemeenten. U kunt deze gemeentes ook “vastzetten” en deze verschijnen dan in het kopje: Mijn Kerken. U kunt naast deze kerken, ook andere kerkdiensten bekijken en eventueel, net als bij YouTube, downloaden.

U kunt de meest kerkdiensten vrij bekijken, echter er zijn gemeenten die hun diensten op privé hebben staan. U ziet dan een SLOTje staan. U kunt deze tóch bekijken door op een uitzending te klikken en vervolgens aan de beheerder te vragen om toegang. Als reden kunt invoeren, dat u lid bent van onze kerk en dat u graag onze regionale diensten wilt volgen.

Met mediale groeten

Rob Wever (lid Beamteam)