Meteen naar de inhoud

Tijd voor iets nieuws!

  • door

Weet u het nog? Vóór de coronaperiode brachten we een enquête uit, over onder andere de wensen ten aanzien van Contact. In de tussentijd is er veel veranderd; Contact blijkt overbodig te zijn geworden. Alle informatie uit Contact, staat namelijk ook in de nieuwsbrief en/of op de website. Dat is zonde van de energie die erin gestoken wordt, en de honderden exemplaren die bovendien maandelijks gedrukt worden. Daarom is besloten om afscheid te nemen van Contact. Het laatste nummer verschijnt in maart.

U bent gewend om in februari/maart een factuur bij Contact aan te treffen. Dit jaar is dit anders; de laatste nummers krijgt u van ons cadeau.

Voortaan vindt u alle nodige informatie online. Bent u nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? U kunt zich aanmelden via redactie@pg-roermond.nl. U ontvangt de nieuwsbrief dan automatisch iedere maand (of vaker als er meer nieuws is) in uw mailbox. Heeft u geen e-mailadres? Geen zorgen, ook aan u wordt gedacht. Met behulp van de pastorale raad en de contactpersonen wordt de nieuwsbrief bij u thuis gebracht.

Contact verdwijnt, maar… er komt iets nieuws (en moois!) voor in de plaats: een eigentijds papieren magazine vol met bijvoorbeeld activiteiten, foto’s en interviews. Een magazine dat drie keer per jaar verschijnt en aan ieder gemeentelid gratis wordt aangeboden. Bewust een fysiek blad, om zo letterlijk iets in handen te houden wat ons verbonden en betrokken houdt. Want ook in een tijd waarin steeds meer digitaal gedaan wordt, blijft fysiek contact van waarde.

Het eerste exemplaar van het nieuwe magazine verschijnt in april of mei, als de coronamaatregelen het toelaten en er weer activiteiten georganiseerd mogen en kunnen worden. We zijn trouwens nog op zoek naar een leuke en originele titel voor het nieuwe magazine! Heeft u / heb jij een idee? Doe dan mee aan onze prijsvraag! Stuur de titel dan vóór 14 februari naar redactie@pg-roermond.nl. En wie weet…!