Meteen naar de inhoud

Kledingactie Hongarije

Nadat we vorig jaar tussen alle Corona maatregelen door alle ingezamelde kleding hadden uitgezocht en ingepakt, was het wachten en wachten tot er mogelijkheden zouden komen om de kleding weg te brengen.

Met de vakantie in het verschiet en de versoepelingen die er al zijn of aan zitten te komen en de vaccinaties, lijkt het nu zover te zijn. Daarom hebben we gepland dat Grieta Gootjes en Jeannette Klein op 30 juli zullen vertrekken om de ongeveer 85 volle dozen weg te gaan brengen. Er is ook nog een mooi geldbedrag wat zij kunnen geven; de opbrengsten van de honing en collecten en nog 2 giften.

Ze zullen ongeveer 6 dagen weg zijn, 2 dagen heenreis, 2 dagen in Göncruszka, en 2 dagen terugreis. De kosten voor overnachtingen zullen ze voor eigen rekening nemen. De reiskosten zullen door de ZWO betaald worden. Wilt u hieraan bijdragen? Dat kan, door uw gift over te maken op de rekening van de ZWO (NL82RABO0373738900 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Roermond inz. ZWO). Het bedrag wat aan het project gegeven kan worden, zal daardoor hoger worden!

Uiteraard zullen ze op de terugweg weer honing meenemen, waarmee we onze steun en betrokkenheid voortzetten.

Met vriendelijke groet,

De ZWO commissie