Open Kerk

Kerkdienst (Ds. J. van den Berg-Meelis)

Regionale Online Dienst

Online

Regionale Online Dienst uit Venlo Deze dienst is online te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Open Kerk

Kerkdienst – Palmpasen (Ds. J. van den Berg-Meelis)

Minderbroederskerk Minderbroederssingel 15G, Roermond

Een Palmpasenviering vanuit onze Minderbroederskerk. Het kindernevendienstproject gaat via de whatsappgroepen. Zit je daar niet in en wil je meedoen, stuur dan een berichtje naar jeugd@pg-roermond.nl Lees hier meer over onze coronamaatregelen. Deze dienst is ook online te volgen via de livestream.

Open Kerk

Goede Vrijdag (Ds. J. van den Berg-Meelis)

Minderbroederskerk Minderbroederssingel 15G, Roermond

Viering vanuit de Minderbroederskerk met kruiswegteksten en begeleidende schilderijen van de kruisweg. Aan de dienst werken ook gemeenteleden van de Jonge kerk mee. Lees hier meer over onze coronamaatregelen. Deze dienst is ook online te volgen via de livestream.

Paaswake

Ursulakapel Voogdijstraat 24, Roermond

Viering vanuit de Ursulakapel in samenwerking met de Jonge kerk. Aan de viering werken ook gemeenteleden van onze protestantse gemeente Roermond mee. U kunt deze viering bekijken via Kerkdienstgemist.

Paasdienst (Ds. J. van den Berg-Meelis)

Minderbroederskerk Minderbroederssingel 15G, Roermond

Een feestelijke Paasdienst vanuit onze Minderbroederskerk. Lees hier meer over onze coronamaatregelen. Deze dienst is ook online te volgen via de livestream.