Veiling van Beloften

Zoals u in de vorige Contact al heeft kunnen lezen is het de bedoeling om in april 2019 een veiling van beloften te houden. Deze willen we laten plaatsvinden op zaterdagmiddag 27 april 2019. Dit is koningsdag en we zullen dan ook proberen de middag in stijl te laten verlopen!

Wat is een veiling van beloften?

Bij een veiling van beloften worden er, zoals het woord al zegt, beloften geveild. Beloften van een gemeentelid die iets wil maken of organiseren voor een of meerdere andere gemeenteleden. Deze belofte wordt op een later tijdstip ingelost. Het aanbiedende gemeentelid biedt de belofte gratis aan. De kopende partij betaalt een bedrag voor de belofte en dit bedrag gaat naar de kerk.

U kunt dus op verschillende manieren bijdragen. Door een belofte te doen en in te lossen, of door een of meerdere beloften te kopen.

We hopen dat door deze veiling mensen elkaar op een andere manier leren kennen, bijvoorbeeld rond een gezamenlijke interesse of hobby. Daarnaast hopen we natuurlijk op een mooie opbrengst voor de kerk. Om beide te kunnen realiseren zullen een aantal beloften voor een vaste prijs worden verkocht, die door de aanbieder wordt bepaald. Zo kunnen ook mensen met een smallere beurs meedoen. Een aantal meer exclusieve items zal bij opbod worden geveild zodat de opbrengst zal worden vergroot.

Inmiddels zijn er al een aantal mooie beloften gedaan:

• Een avondje uit of een museumbezoek;
  • Een fotopresentatie over IJsland, met zelfgemaakt IJslands gebakje;
  • Een zeiltocht over de Zeeuwse wateren, inclusief schipper, lunch en de kans op een ontmoeting met zeehonden;
  • Een grote appeltaart of mokkataart, bij u thuis bezorgd op een afgesproken datum.

De beloften worden op 27 april geveild. Iedereen kan op deze veilingdag geld bieden voor één of meerdere beloften. De opbrengsten van de veiling komen volledig ten goede van de kerk.

We hopen dat u inmiddels heeft nagedacht welke belofte u kunt aanbieden.

Hoe meer beloften er geveild kunnen worden, hoe meer mensen er plezier aan kunnen beleven. Doe daarom ook mee! U kunt uw belofte(n) doorgeven aan Ad Splinters via 0475-571993 of aanmelden via deze pagina.

Bij uw aanmelding wordt u gevraagd een korte omschrijving te geven van de belofte. Deze omschrijving kunt u zien als ‘het verkooppraatje’ voor uw belofte, aan de toekomstige bieder. Wilt u met uw eigen bedrijf deelnemen, of kent u een bedrijf dat graag een belofte wil doen, dan is dit meteen een uitgelezen kans om het bedrijf eens in de spotlights te zetten.

Schroom niet en meldt uw belofte vandaag nog aan. Uw belofte maakt de veilingdag een succes!

Het veilingcomité, Ad Splinters, Jeannette Klein, Meije Roseboom

Aanmelding belofte