Meteen naar de inhoud

Veiling van Beloften

Op koningsdag 2019 heeft de eerste Veiling van Beloften plaatsgevonden.

Wat is een veiling van beloften?

Bij een veiling van beloften worden er, zoals het woord al zegt, beloften geveild. Beloften van een gemeentelid die iets wil maken of organiseren voor een of meerdere andere gemeenteleden. Deze belofte wordt op een later tijdstip ingelost. Het aanbiedende gemeentelid biedt de belofte gratis aan. De kopende partij betaalt een bedrag voor de belofte en dit bedrag gaat naar de kerk.

U kunt dus op verschillende manieren bijdragen. Door een belofte te doen en in te lossen, of door een of meerdere beloften te kopen.

We hopen dat door deze veiling mensen elkaar op een andere manier leren kennen, bijvoorbeeld rond een gezamenlijke interesse of hobby. Daarnaast hopen we natuurlijk op een mooie opbrengst voor de kerk. Om beide te kunnen realiseren zullen een aantal beloften voor een vaste prijs worden verkocht, die door de aanbieder wordt bepaald. Zo kunnen ook mensen met een smallere beurs meedoen. Een aantal meer exclusieve items zal bij opbod worden geveild zodat de opbrengst zal worden vergroot.

De geveilde beloftes (2019)

WatToelichting
ZEEHONDENSAFARI OP DE GREVELINGENU komt op eigen gelegenheid naar Brouwershaven, waar u in het centrum van het kleine stadje opgewacht wordt met koffie plus Zeeuwse bolus. Voor de lunch tijdens het varen wordt gezorgd. U zeilt met ons een paar uur over het Zeeuwse water. We verwachten dat de zeehonden thuis zijn. Terug in de haven is het nagenieten met een aankomstborrel. Zeilervaring is niet nodig. U hoeft alleen maar niet in de weg te zitten. De bevelen van de schipper worden onverwijld uitgevoerd. Durft u het aan?
IJSLANDAangeboden wordt een fantastische foto-presentatie over IJsland, met koffie/thee en een zelfgemaakt gebakje naar Ijslands recept.
DAGJE MUSEUMBEZOEK of AVONDJE UITStel: u trekt er zelf niet meer zo gemakkelijk op uit om eens een keertje gezellig uit te gaan. U bent niet meer zo goed ter been en u zou er het liefst met zijn tweetjes op uit trekken? Nu hebt u de ultieme gelegenheid om daar verandering in te brengen. De aanbieder van deze belofte neemt u mee om b.v. ook eens te gaan shoppen in de ochtenduurtjes (dat shoppen moet u wel zelf betalen) of u maakt een mooie wandeling waarna u ergens een heerlijke lunch gaat gebruiken. Een middag of avond kan natuurlijk worden afgesloten met een drankje.
GROTE APPELTAART EN GROTE MOKKATAARTHebt u een feestje te vieren? Wilt u zelf liever niet iets lekkers bakken? In goed overleg kunt u de datum aangeven waarop u 1 grote appeltaart en/of 1 grote mokkataart bij u aan huis geleverd wil hebben. Elke taart geschikt voor 12 personen.
POT STOOFPEERTJES EN POT APPELMOES UIT OMA’S KEUKENAangeboden wordt een zelf gemaakte pot appelmoes en een pot stoofpeertjes. En dat allemaal volgens Oma’s recept.
RAMEN LAPPENHebt u nu eens een keertje geen zin om binnen uw eigen ramen te gaan lappen, dan hebben we hier voor u een geweldige oplossing. En hebt u ook geen klein trapje in huis? Dat kan worden meegenomen na afspraak.
WILDPLUKWANDELING EN PROEVERIJMet maximaal 10 personen een wandeling van 1 uur langs de Roer op zoek naar kruiden. Hier wordt u op de hoogte gebracht van een eventuele geneeskrachtige werking, de geschiedenis en daarna er iets van proeven. (limonade, kruidenbrood, soepje, boter e.a.) Ook vogelgeluiden krijgen de aandacht. Vertrek- en aankomstpunt: Tussen de Bruggen 14 in Vlodrop.
WORKSHOP HAKEN EN/OF BREIENHebt u altijd al zin gehad om te leren breien en/of haken, maar is het daar nooit van gekomen? Nu kunt u uw slag slaan. Tijdens een workshop van 1 dag ( 10.00 tot 16.00 uur) wordt u alles bijgebracht over haken en/of breien. Een eenvoudige lunch rond 12.30 uur is bij deze belofte inbegrepen.
3-GANGEN DINERAangeboden wordt een 3-gangendiner voor 2 tot 6 personen, waarbij de datum in onderling overleg wordt vastgesteld.
JAARABONNEMENT KAKELVERSE EIERENAangeboden wordt een abonnement van 10 kakelverse eieren per maand oftewel 120 eieren op jaarbasis.
10 KAKELVERSE EIEREN Een doosje van 10 lekkere verse eieren van eigen kippen
HALF UUR STOELMASSAGEHeerlijk een half uurtje diepe ontspanning door een massage die door de kleding heen gegeven wordt door een professionele masseuse waarbij u zit op een speciale ergonomische massagestoel
Samen eten, gezellig samenzijnLekker eten bij iemand thuis, niet culinair en hoogstaand, wel erg lekker!
3-gangen diner met bijpassende wijnEen verrukkelijk 3-gangendiner bij iemand thuis met een bijpassend glaasje wijn
De laatste LoempiaDe laatste loempia gemaakt door Nona zal per opbod worden verkocht.
Pianoles voor beginner2 pianolessen voor iemand die nog nooit piano heeft gespeeld.
Hulp bij tuinwerkzaamheden4 uur hulp bij alle werkzaamheden in de tuin
Iraanse maaltijdDeze maaltijd wordt bij u thuis gekookt voor u en uw familie of vrienden
TennislesMet 1 of 3 personen een tennisles in Herten
Preek over onderwerp naar keuze/ samen preek voorbereidenU levert een bijbeltekst aan en de dominee maakt hierover een preek of u bereidt samen met de dominee de preek voor.
Samen met de dominee dienst voorbereiden over onderwerk naar keuzeSamen met de dominee bereid u een dienst voor
Uitleg over bijbeltekst of - boek naar keuze of archeologisch onderwerpU krijgt een uur persoonlijk uitleg van de dominee over het door u gewenste onderwerp
ZelfkennisKom achter je eigen kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen onder het genot van een kopje koffie.
RondvaartRondvaart over de maasplassen in de sloep de "Black Pearl" onder het genot van een hapje en een drankje.
Wegwijs op de computer voor beginnersEen work-shop van 2 uur over het gebruik van e-mail, word, excel of uitleg over uw eigen vragen over computergebruik