Veiling van Beloften

In april 2019 willen we graag een veiling van beloften houden. Wat is een veiling van beloften?

Het is de bedoeling dat gemeenteleden om niet iets aanbieden waar andere gemeenteleden iets aan hebben. Wat kun je voor een ander betekenen met je eigen talenten? We willen vanaf december de beloften verzamelen. Deze zullen op de site en in een boekje worden gebundeld. Op de veiling-dag worden de beloften verkocht en/of geveild. De opbrengst gaat naar de kerk. De beloften moeten in de daaropvolgende tijd waar worden gemaakt.

U kunt dus op verschillende manieren bijdragen. Door een belofte te doen en waar te maken, of door een of meerdere beloftes te kopen.

Het doel van deze veiling is tweeledig. We hopen dat door deze veiling mensen elkaar op een andere manier leren kennen, bijvoorbeeld rond een gezamenlijke interesse of hobby. Daarnaast hopen we natuurlijk op een mooie opbrengst voor de kerk. Om beide te kunnen realiseren zullen een aantal beloften voor een vaste prijs worden verkocht, die door de aanbieder wordt bepaald. Zo kunnen ook mensen met een smallere beurs meedoen. Een aantal meer exclusieve items zal bij opbod worden geveild zodat de opbrengst zal worden vergroot.

Waar kunt u zoal aan denken bij zo’n belofte? We hebben een aantal ideeën verzameld die u als belofte zou kunnen organiseren/aanbieden:

• Een wandeling of fietstocht met een picknick
  • Een sjoel of dart toernooi met hapjes
  • Een avondje oppassen
  • Een kijkje achter de schermen bij uw (oud) werkgever
  • Een diner/bbq
  • Een filmavond
  • Een workshop in een creërende hobby
  • Een les/lezing/presentatie over een hobby, land, vakgebied etc.
  • Een fotoshoot
  • Een tochtje in een bijzonder voer-of vaartuig of een rondrit door Zuid-Limburg
  • Het doen van klusjes in en rond het huis, auto wassen/poetsen, tuinwerkzaamheden, schilderwerkzaamheden, e.d.

Zoals u ziet, er zijn mogelijkheden te over en we zijn vast nog vele mogelijkheden vergeten!

Wilt u er vast over nadenken wat u zou kunnen aanbieden? In het volgende contactblad en de nieuwsbrief komen we hier op terug.

Het veiling Comité, Ad Splinters, Jeannette Klein, Meije Roseboom