Online vieringen & eerder uitgezonden diensten

Ondertussen hebben wij weer onze eigen fysieke diensten in de Minderbroederskerk (meer informatie). Alle diensten vanuit onze kerk worden ook online uitgezonden via de livestream hieronder. En weer daaronder kunt u ook alle eerder uitgezonden diensten terugkijken. Dit vervangt vanaf nu de mogelijkheid tot terugluisteren.

>> Meer informatie over de dienst door gemeenteleden op 1 november

Iedere zondag wordt er online om 12.00 uur samen koffie gedronken via deze zoom-link. Doet u ook een keer mee?

Eerder uitgezonden diensten

Oudere opnames zijn hier terug te luisteren.

Minderbroederspraat

Leuk dat je er bent! Laat hieronder even een berichtje achter, dan weten andere kijkers ook dat je er bent. Fijne dienst!

Minderbroeders Chatbox
The chat is closed now

Collecte

Giften voor de collecte tijdens de kerkdienst kunnen worden gedaan middels de nieuwe Appostel-app op uw telefoon. Appostel vervangt de Kerkgeld-app.
Als u deze nog niet heeft geïnstalleerd:
  • U kunt Appostel downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android).
  • Registreer eenmalig of log in met uw bestaande inlognaam en wachtwoord van de Kerkgeld-app.

Een alternatief is om een gift over te maken via de website.

De diensten die zijn uitgezonden via kerkdienstgemist.nl kunt u ook daar terugluisteren. Deze komen niet beschikbaar op onze eigen website.