Concerten

Het kerkgebouw is via de Stichting vrienden van de Minderbroederskerk ook te huur voor concerten. Bekijk de voorwaarden op deze pagina.

Ieder jaar vindt in december het traditionele kerstconcert plaats in onze kerk, uitgevoerd door de vereniging “Zang en Muziek”. Verder zijn er regelmatig gastoptredens, waardoor het elk jaar weer anders is.

Kerstconcert 2019

Op zondag 8 december vindt het jaarlijkse “Op-weg-naar-Kerst” concert plaats in onze kerk. Er zijn weer gastoptredens, zoals we dat de laatste jaren gewend zijn van de vereniging “Zang en Muziek”. De optredende solisten zijn zangeres Renée Steenvoorden, afkomstig uit Roggel, muziekdocente, en momenteel nog studerend aan het conservatorium in Brussel. En de pas 12-jarige dwarsfluitiste Lynn Horsch uit Kerkrade, die les krijgt op de muziekschool in haar woonplaats en een echt natuurtalent is. Het ziet er dus weer veelbelovend uit.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Poppendokter op het Munsterplein (tel. 332205) en bij Jeanne Reijnen (tel. 333751 of 06-20290133).

Het concert begint om 14.30 uur.

De toegangsprijs is € 13,50 inclusief koffie/thee in de pauze.