Meteen naar de inhoud

Concerten

Het kerkgebouw is via de Stichting vrienden van de Minderbroederskerk ook te huur voor concerten. Bekijk de voorwaarden op deze pagina.

Roon Staal

ROON STAAL DOET ROERMOND AAN TIJDENS WINTER TOUR

Na de drukbezochte Kerst Tour van 2022 kijkt de 42-jarige zanger, pianist, singer-songwriter en acteur Roon Staal in het nieuwe jaar uit naar zijn Winter Tour die op 2 februari wordt geopend in Venlo. Deze tour voert Staal door 23 dorpen en steden in ons land en eindigt in de vroege lente op 19 maart in Tubbergen. 

Roon Staal geniet al meer dan 20 jaar bekendheid in binnen- en buitenland door zijn fenomenale tenorstem en prachtige pianospel. Op dit moment brengt hij zijn 16e album ‘Dreamland’ uit met nieuwe eigen werken zoals het ‘Malawiaanse Gebed’ dat hij schreef voor zijn pasgeboren dochter en nieuwe authentieke performances van bekende songs. 

Tijdens deze Winter Tour speelt Roon Staal in een veel gewaardeerde kleinschalige en intieme setting prachtige covers voor u zoals ‘Bridge Over Troubled Water’ van Art Garfunkel en Paul Simon, ‘Across The Universe’ van John Lennon en ‘Where Peaceful Waters Flow’ van Gilbert O‘Sullivan. Daarnaast brengt deze singer-songwriter eigen werken ten gehore zoals ‘Peace’, ‘The Journey’, ‘Malawiaans Gebed’ en ‘Weet Waarom Je Leeft’. Ook ‘Help Me Through The Night’ van de hand van zijn oom Ede Staal wordt gebracht. 

Voor meer informatie over de Winter Tour of om uw kaarten te bestellen bezoekt u www.roonstaal.com. Reserveren kan ook telefonisch via 06-15403125.

In verband met de organisatie verdient het de voorkeur om kaarten online of telefonisch te bestellen.