• Dit evenement is voorbij.

Vriendenconcert

7 maart @ 19:30 - 21:00

Vriendenconcert

Minderbroederskerk Roermond

Zaterdag 7 maart 2020 om 19.30 uur

———–Toegang Gratis———–

Alle vrienden en vriendinnen (van jong tot oud) worden uitgenodigd een speciaal concert bij te wonen, waar lang over nagesproken zal worden in Roermond en omstreken. Naast alle vrienden van de Stichting Vrienden van de Minderbroederskerk is iedereen welkom die van professionele koorklanken houdt in onze unieke akoestische kerk.

Projectkoor Oriolus uit Maarn zal o.l.v. de landelijk bekende dirigent/organist André van Vliet inspirerende en verbindende liederen ten gehore brengen, zoals: Morgenrot, Die Vesper en Abendglocken. De rest is nog een verrassing. Ook met Intermezzi zal André van Vliet invulling geven op ons orgel. Verder zal André met religieuze bekende samenzang- liederen op het orgel , U als zangliefhebber na improvisatie begeleiden.

Wij hopen voor dit bijzondere concert op een volle kerk. De kerk is geopend vanaf 19.00 uur.

Wilt u meer weten over organist André van Vliet (google naar André van Vliet ). Meer weten over het projectkoor Oriolus uit Maarn ( google naar Gemengd koor Oriolus Maarn)

Namens het bestuur van de SVMK

Organisator,

Geard van der Klei