• Dit evenement is voorbij.

Open Monumentenweekend & Nationale Orgeldag

8 september 2018 @ 10:00 - 17:00

Op zaterdag 8 september is het weer Monumentendag. In de afgelopen jaren is het steeds meer gebruikelijk geworden om van de Monumentendag een Monumentenweekend te maken, zodat onze kerk ook op zondag 9 september geopend zal zijn. Er zal een expositie zijn. De openingstijden zijn: op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Op zaterdag 8 september is er ook weer de nationale orgeldag. Deze wordt samen gehouden met de open monumentendag.
Het orgel van de Minderbroederskerk is op deze dag te bezichtigen en eventueel te bespelen. U bent in de gelegenheid het orgel ook eens aan de binnenkant te bekijken. Dus schroom niet om de trap naar boven eens te beklimmen. De bezoektijden zijn hetzelfde als bij de open monumentendag.

Datum:
8 september 2018