• Dit event is voorbij.

Ontmoeting Hongaarse Jongeren

12 april 2018 @ 13:00 - 15:00

Hongaarse jongeren in Roermond

Van 10 t/m 12 April zal er een groep Hongaarse jongeren een bezoek brengen aan Roermond. De jongeren zijn afkomstig uit Göncruszka en omgeving. Dit is de plaats waar 4 ZWO leden afgelopen zomer een bezoek aan hebben gebracht en waar de honing vandaan komt die in onze kerk wordt verkocht. Als het goed is nemen ze nieuwe honing mee! Ze arriveren dinsdag aan het eind van de middag. Woensdag heeft de ZWO-commissie een actief programma voor ze samengesteld. Op donderdag 12 april zal er vanaf ongeveer 13.00 uur gelegenheid zijn de jongeren en hun begeleiders (de predikant, hulppredikant en een lerares) te ontmoeten in de kerk. U bent allen van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn! Om ongeveer 13.30 uur wordt er een kleine dienst gehouden, waarbij het geld van de honing zal worden overhandigd. Ze zullen hier een reiszegen krijgen want aansluitend zullen ze vertrekken naar Dalfsen.

De ZWO commissie

Datum: