Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstmusical

24 december 2018 @ 20:00 - 21:30

Kerstmusical op Kerstavond

Het is inmiddels voor velen een heerlijke traditie. Op Kerstavond een musical opvoeren of juist komen aanschouwen. Ook dit jaar willen we uiteraard deze traditie doorzetten en daarom is de groep inmiddels alweer met de voorbereidingen bezig.
Dit jaar willen we het bekende Christmas Carol verhaal verbinden/combineren met het christelijke kerstverhaal. Centraal figuur in deze musical is Heroda, een drukke zakenvrouw die zich concentreert op geld verdienen, status en macht. Haar personal assistent is Maria, die de balans tussen werk en privé juist weer heel belangrijk vind, zeker nu ze haar eerste kindje verwacht. Je zou kunnen zegen dat Heroda wakker geschud moet worden. Maar wat is er voor nodig om haar tot inkeer te brengen en oog te krijgen voor de mensen om haar heen. Een wonder misschien?
Wisten jullie trouwens al dat er een Facebook pagina voor de Kerstmusical is? Je kunt deze liken en volgen via https://www.facebook.com/kerstmusicalroermond/, zodat u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen en nieuwtjes! Daar worden komende weken via speciale nieuwsberichten op ludieke wijze informatie over de musical naar buiten gebracht.
We zijn weer vol energie en enthousiasme bezig om ook dit jaar weer een mooie Kerstmusical te kunnen opvoeren op Kerstavond om 20.00 uur in onze Minderbroederskerk en we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!

Gegevens

Datum:
24 december 2018
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Munsterkerk, Roermond
Roermond, 6041HA Nederland + Google Maps
Bekijk locatie site