• Dit evenement is voorbij.

Gezamenlijke kerkdienst Roermond & Maasbracht (Ds. J. van den Berg-Meelis & dhr. Erick van Brakel)

8 november @ 10:00 - 11:30

Oogstdienst

Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Deze dienst is ook online te volgen via de livestream.

Gezamenlijke dienst met Maasbracht op 8 november.

Op 8 november staat een gezamenlijke dienst met Maasbracht op het rooster. In deze corona-tijd is het niet mogelijk om met veel mensen bij elkaar te komen in de dienst, slechts 30 mensen mogen aanwezig zijn. En daarom is er een digitale verbinding tussen Maasbracht en onze gemeente. We kunnen de dienst met elkaar beleven door af te stemmen op de online-dienst op de website van de Protestantse Gemeente Roermond.

In de dienst zullen de beide predikanten voorgaan: dhr. Erick van Brakel en ds. Judith van den Berg-Meelis. Ook zullen er van iedere gemeente 2 ambtsdragers aanwezig zijn.

We hopen op een goede dienst met elkaar en waar we nog meer op hopen is dat we de volgende keer, in 2021, een fysieke dienst met elkaar mogen beleven in goede gezondheid!

Datum:
Tijd: