• Dit evenement is voorbij.

Dienst door gemeenteleden

1 november @ 10:00 - 11:30

Op 1 november is er weer een dienst zonder predikant, georganiseerd door gemeenteleden. Het thema is: “De vreugde der wet”. Het zijn woorden die ons aan het denken zetten: gaat dit over ge- en verboden?! Maar hoe kan daar dan vreugde over zijn? Ervaren we de wet immers niet vaak als een keurslijf?

In Nehemia ontdekken de Israëlieten dat de wet hen vreugde kan geven, dat de woorden van de wet bevrijdend en verbindend werken.

Ook voor ons misschien een “eye-opener” in deze corona-tijd, waarin we moeten leven met bepaalde beperkingen. Ook in deze tijd mogen we de vreugde van de wet ervaren, waarin het grootste gebod het gebod van de liefde is.

Eigenlijk is het een feest, dat we deel mogen nemen aan die vreugde der wet. Feest: daar zal het op zondag 1 november over gaan.

U/jij bent hartelijk welkom, zij het in de kerk of online!

Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Deze dienst is ook online te volgen via de livestream.

Datum:
Tijd: