Gezamenlijke Kerkdienst (ds J.M. van den Berg-Meelis & dhr. E. van Brakel)

17 november @ 10:00 - 11:30

Gezamenlijke Kerkdienst Roermond & Maasbracht & Heilig Avondmaal op 17 november 2019

Op 26 mei hebben we genoten van de gezamenlijke dienst van de Protestantse gemeenten Maasbracht en Roermond. Op 17 november zal er weer een gezamenlijke dienst zijn. Deze zal worden gehouden in de Minderbroederskerk in Roermond. In deze dienst zullen de heer Erick van Brakel en ds. Judith van den Berg-Meelis voorgaan.

De jongeren overnachten van zaterdag op zondag in de kerk in het kader van “De nacht zonder dak”. Zij zullen op zondagmorgen voor een heerlijk ontbijt zorgen in het Ontmoetingscentrum. Het staat klaar om 8:30 uur. Iedereen wordt daarvoor van harte uitgenodigd! Er zal een vrijwillige bijdrage gevraagd worden, die bestemd is voor het goede doel: de stichting “Tear”.

Om 10:00 uur begint de eredienst. In deze dienst zal het Heilig Avondmaal gevierd worden. Op deze zondag is er ook oppasdienst, kindernevendienst en jongerenkerk, alle in het Ontmoetingscentrum.

Na de dienst kan men genieten van een kop koffie of thee of een glas limonade in het Ontmoetingscentrum met een traktatie erbij die past in de tijd van het jaar.

Om 12:15 uur staat er een heerlijke lunch klaar en kunnen we ons gezellig samenzijn voortzetten.

Na de lunch, om 13:00 uur, zal er een interessante rondleiding door de Minderbroederskerk verzorgd worden door ons gemeentelid mevrouw Miny van Marion. Aan de hand van alles wat u ziet, zal zij een stukje geschiedenis aan u presenteren en kunnen uw eventuele vragen beantwoord worden.

Om 14:00 uur is de rondleiding afgelopen en als afsluiting van deze dag wordt er nog een kop koffie of thee geschonken in het Ontmoetingscentrum. Om 14:30 uur komt er een einde aan deze dag, waarop de twee gemeenten elkaar, hopelijk, weer een stukje beter hebben leren kennen.

Wat fijn was het om in Maasbracht samen te zijn! We hopen dan ook dat dit gevoel van samenzijn voortgezet zal worden op 17 november. U bent allen van harte welkom!

Op 27 oktober, 3 en 10 november liggen er intekenlijsten in de kerk, waarop u kunt aangeven aan welke activiteiten u deelneemt, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Namens de voorbereidingsgroep, Truus Spoelstra

Datum: