Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dienst zonder predikant

31 maart 2019 @ 10:00 - 11:30

Dienst zonder predikant

Op zondag 31 maart zal er een dienst zijn, die voorbereid is door de werkgroep “Diensten zonder predikant” van onze gemeente. Bij de voorbereiding wordt de groep begeleid door onze predikant ds. Judith van den Berg-Meelis.

In de dienst op 31 maart zal geen predikant voorgaan, maar zullen de leden van de werkgroep de verschillende taken vervullen.

Omdat we in de toekomst waarschijnlijk geen predikant meer voor 100% zullen hebben in de Protestantse Gemeente Roermond is het belangrijk om af en toe een dienst zelf te kunnen organiseren. Zo’n dienst kan traditioneel zijn, maar er kan ook een andere vorm gekozen worden.

De groep “Diensten zonder predikant” werkt in groter verband samen met de groep die deze diensten organiseert vanuit de samenwerkende gemeentes in de regio: Venlo, Venray, Weert, Maasbracht en Roermond. De Protestantse Gemeente Weert heeft hier al ruime ervaring mee. De werkgroep van Weert neemt dan ook het voortouw en wij kunnen leren van hun ervaringen.

Deze ervaringen nemen wij mee als we de dienst van 31 maart gaan organiseren.

De groep “Diensten zonder predikant” van onze gemeente heet u allen hartelijk welkom op 31 maart en wenst u alvast een goede dienst toe.

Namens de werkgroep “Diensten zonder predikant”, Truus Spoelstra.

Gegevens

Datum:
31 maart 2019
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Munsterkerk, Roermond
Roermond, 6041HA Nederland + Google Maps
View Locatie Website