Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie – Schilderijen – Lore van der Zanden en Hella Hermans

17 augustus 2019 @ 14:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Iedere zaterdag en zondag van 17 augustus t/m 15 september exposeren Lore van der Zanden en Hella Hermans hun schilderijen in de Minderbroederskerk te Roermond van 14:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis.

Lore van der Zanden heeft enkele jaren bij Jan Bustin de basis van het schilderen geleerd, en daarna de Kunstacademie in Maasmechelen afgerond. Haar passie ging steeds meer uit naar de oude schildertechnieken en in 2014 heeft zij de opleiding  “Oude schildertechnieken”  in Den Bosch met een erkend diploma afgesloten. Deze zoektocht heeft een aantal verschillende series van schilderijen opgeleverd. Verder bekwaamt zij haar nog steeds in de oude technieken bij Jan Bustin.

 

 

 

 

Hella Hermans behaalde aan de  Kunstacademie te Maasmechelen de hogere graad schilderkunst incl. de specialisatie. Momenteel schilder zij met olieverf, acryl of  gemengde technieken, met grote penselen en krachtige streken. Haar stijl is lyrisch abstract met af en toe een realistische inslag . De onderwerpen en inspiratie haalt zij uit de natuur en haar omgeving, de prachtige kleuren en mooie vormen zijn daar vaak adembenemend. Dan kan zij het niet laten deze met veel plezier op het doek of papier  weer te geven met veel vrolijke kleuren waar ze blij van wordt.

Gegevens

Datum:
17 augustus 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Munsterkerk, Roermond
Roermond, 6041HA Nederland + Google Maps
Site:
https://pg-roermond.nl/