Kerstconcert “Zang en Muziek”: Op weg naar kerst

8 december @ 14:30 - 16:00

Kerstconcert “Zang en Muziek”: Op weg naar kerst

HET WORDT WEER KERST…….

En daarom is Zang en Muziek volop bezig met het instuderen van prachtig nieuw repertoire en allerlei andere voorbereidingen, zodat jullie straks weer kunnen genieten van een sfeervol en mooi “Op-weg-naar-Kerst”-concert.

Uiteraard hebben we ook dit jaar weer speciale gasten en hebben we opnieuw gekozen voor jong Limburgs talent, Renée Steenvoorden timmert als zangeres inmiddels aardig aan de weg in onze regio, ze heeft aan het Maastrichts conservatorium haar bevoegdheid “muziekdocent” gehaald en studeert momenteel verder in Brussel. Een jonge vrouw die weet wat ze wil en dat uitdraagt als ze zingt.

En dan onze tweede gast, de piepjonge Lynn Horsch. Ze is pas twaalf jaar, maar speelt op haar dwarsfluit de sterren van de hemel, een echt natuurtalent.

De locatie is onveranderd, namelijk de Minderbroederskerk, die voor deze gelegenheid in een mooie kerstjas wordt gestoken.

Natuurlijk staat het geheel weer onder leiding van dirigent Dion Ritten en worden we op de piano begeleid door Véron Jongstra.

Kom de kerstsfeer proeven en droom weg bij al het moois, dat Zang en Muziek en solisten deze middag te bieden hebben. Mis het niet!!

De toegangsprijs bedraagt € 13,50 p.p. incl. koffie/thee in de pauze.

Aanvang 14.30 uur (de kerk gaat om 14.00 uur open voor publiek).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:

• De Poppendokter aan het Munsterplein, tel. (0475) 332205.
  • Jeanne Reijnen, tel. (0475) 333751 / 0620 290 133.

Datum:
Tijd: