Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seniorenmiddag – Presentatie (lezing) over Indonesië

17 mei 2018 @ 14:00 - 16:00

Het P.S.W. team is erg blij met de bereidheid van Ds. Judith van den Berg om bij de Seniorenmiddag 17 mei aanwezig te zijn, en een presentatie te geven over Indonesië, waar zij met haar gezin 4 jaar werkzaam is geweest. Dat de mensen, de samenleving, het kerkelijk werk, de sociale contacten, de cultuur en het weer, anders is dan hier in Nederland, weten wij vanuit de media en sommigen gemeenteleden zijn er wel eens geweest of zijn daar zelfs geboren, maar de ervaring van een dominees gezin is toch bijzonder te noemen. Het is, denk ik, heel anders om 4 jaar als predikant daar verbonden te zijn aan een grote gemeenschap, en het lijkt mij, dat je de positieve en negatieve belevingen moeilijk kunt, en mag vergelijken.

Als U 70 + bent, mag u komen luisteren en wordt u ook nog getrakteerd op koffie met iets lekkers erbij, en misschien nog wel enkele Indonesische hapjes.

Als u geen vervoer heeft, kunt u contact opnemen met Mw. Tonny Huissoon tel: 06-12285686 (a.u.b. twee dagen van te voren bellen). Er zijn altijd enkele chauffeurs bereid om u op te halen en na afloop weer thuis te brengen (de middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur).

Gegevens

Datum:
17 mei 2018
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

P.S.W.

Locatie

Ontmoetingscentrum, Roermond
Minderbroederssingel 15F
Roermond, 6041KG Nederland
+ Google Maps