Meteen naar de inhoud

Roon Staal – Concert

19 juni @ 20:00 - 22:00

Na de succesvolle Lente Tour trekt de 42-jarige zanger, componist, pianist en acteur Roon Staal weer door ons land met zijn Zomer Tour langs 14 locaties in 10 provincies. De tour start op 8 juni en eindigt op 26 juni. Het is 1 van de maar liefst 5 vaste touren in het jaar en zelfs gedurende de corona-periode bracht hij met zijn organisatorisch team intieme, corona-proof concerten. Staal zingt met veel bevlogenheid en overtuigingskracht bekende covers en eigen werken. Hij begeleidt zichzelf achter de piano.
Tijdens deze Zomer Tour hoort u bekende covers zoals ‘The Boxer’ en ‘The Sound Of Silence’ van Simon&Garfukel, ‘Help Me Through The Night’ van oom Ede, ‘I Have A Dream’ van Abba, ‘Anthem of Europe’ van Ludwig van Beethoven, ‘Imagine’ van John Lennon en eigen werken zoals ‘Promise’, ‘The Garden Of Light’ en ‘By Her Side’.

Het concert vindt plaats in onze kerk.
Aanvang 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur
Prijs: € 20,– p.p. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar € 12,50 p.p.

Alle informatie over de Zomer Tour kunt U vinden op www.roonstaal.com. Reserveren kan online of via telefoonnummer 06-15403125.

Minderbroederskerk
Minderbroederssingel 15G