Kerkdienst in Corona-Tijd

We willen je een prettige viering aanbieden, en eentje waarbij wij allemaal gezond blijven. Daarom hebben we enkele regels. Sorry als ze wat streng over komen. We hebben het beste met je voor. Het complete gebruiksplan is hier te vinden. U kunt de dienst ook online volgen via onze livestream.

Update 27 februari: Alle kerkdiensten worden nog steeds online uitgezonden, maar kerkbezoek is weer beperkt mogelijk (maximaal 30 personenen) te beginnen op zondag 28 februari. We volgen hierin de PKN verruiming. Registreert u zich middels het formulier hier rechts.

Heeft u zich geregistreerd voor de komende zondag, maar bent u toch verhinderd: meldt u zich dan weer af middels een email naar covidcommissie@pg-roermond.nl. Er kan dan iemand anders uw plek innemen. N.B. Dit adres is er alleen om u weer af te melden!

Registreer je vooraf middels het formulier rechts op deze pagina.

Draag een mondkapje zolang je in beweging bent. In de kerkbank mag het af.

Uiteraard vooraf handen wassen.

Kom ruim op tijd. We hebben vooraf extra tijd nodig.

Grieperig of verkouden? Stel je bezoek nog even uit. Beterschap!

Gemeentezang is niet toegestaan, neuriën wel.

Geniet van de viering en van elkaar en let op de 1,5 meter afstand.

Onze vrijwilligers helpen je graag. Je herkent ze aan de hesjes.

De koffie na afloop hou je nog even te goed tot een later moment.

De kerkdienst voor komende zondag is vol. U kunt zich NIET meer aanmelden.