Meteen naar de inhoud

Kerkdienst

We willen je een prettige viering aanbieden, en eentje waarbij wij allemaal gezond blijven. Daarom hebben we enkele regels. Sorry als ze wat streng over komen. We hebben het beste met je voor. Het complete gebruiksplan is hier te vinden. U kunt de dienst ook online volgen via onze livestream.

Update 25 februari 2022: Zoals u waarschijnlijk al wel hebt gehoord, is de 1,5 meter maatregeling per 25 februari  2022 opgeheven. Omdat er nog steeds mensen zijn die zich prettig voelen bij de 1,5 meter afstand, zal deze tijdens de zondagdienst in de linkervleugel gehandhaafd blijven en in de rechtervleugel worden vrijgegeven. De gastheer/-vrouw geeft dit bij binnenkomst aan.

Er hoeven geen mondkapjes meer gedragen te worden (mág wel, als je je daar beter bij voelt), maar respecteer elkaar als je dat wel wilt.

Bij het naar buiten lopen van de kerk vragen we om ook rekening te houden met elkaar. Wij zijn blij met deze verdere versoepelingen. Wel vragen we om thuis te blijven als u verkouden bent of zich anderszins grieperig voelt, om zo kans van besmetting tot een minimum te beperken.

Na de dienst bent u van harte welkom om na te praten en nog te blijven voor de koffie. Fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten!

>> Naar de online viering