Kerkdienst in Corona-Tijd

We willen je een prettige viering aanbieden, en eentje waarbij wij allemaal gezond blijven. Daarom hebben we enkele regels. Sorry als ze wat streng over komen. We hebben het beste met je voor. Het complete gebruiksplan is hier te vinden. U kunt de dienst ook online volgen via onze livestream.

Update 20 juli: Vanaf deze week zal de registratie van bezoekers van de viering plaatsvinden in de kerk. U hoeft zich dus niet meer van te voren aan te melden.

Update 5 juni: Alle kerkdiensten worden nog steeds online uitgezonden, maar kerkbezoek & koffiedrinken na de dienst is weer mogelijk (maximaal 60 personenen) en beperkte gemeentezang. We volgen hierin de PKN verruiming. Registreert u zich middels het formulier hier rechts.

Heeft u zich geregistreerd voor de komende zondag, maar bent u toch verhinderd: meldt u zich dan weer af middels een email naar covidcommissie@pg-roermond.nl. Er kan dan iemand anders uw plek innemen. N.B. Dit adres is er alleen om u weer af te melden!

Registreer je bij aankomst in de kerk.

Het dragen van een mondkapje is niet meer nodig (tenzij 1.5 meter afstand niet mogelijk is).

Uiteraard vooraf handen wassen.

Kom ruim op tijd. We hebben vooraf extra tijd nodig.

Grieperig of verkouden? Stel je bezoek nog even uit. Beterschap!

Gemeentezang is weer beperkt toegestaan.

Geniet van de viering en van elkaar en let op de 1,5 meter afstand.

Onze vrijwilligers helpen je graag. Je herkent ze aan de hesjes.

Er is weer koffiedrinken na afloop!

Registratie vindt plaats in de kerk. U hoeft zich niet meer van te voren aan te melden.