Kerkdienst in Corona-Tijd

We willen je een prettige viering aanbieden, en eentje waarbij wij allemaal gezond blijven. Daarom hebben we enkele regels. Sorry als ze wat streng over komen. We hebben het beste met je voor. Het complete gebruiksplan is hier te vinden. U kunt de dienst ook online volgen via onze livestream.

Update 2 oktober: Het aantal coronabesmettingen loopt weer snel op, zoals u waarschijnlijk al hebt vernomen. Om alle risico te vermijden, hebben we besloten om in de dienst niet meer te zingen met de hele gemeente samen. Dit ook naar aanleiding van de laatste richtlijnen van de landelijke kerk (PKN). Wel is het mogelijk om mee te neuriën en bij sommige diensten zal er een aantal zangers/zangeressen op het koor staan. Wij vinden het jammer dat we nu moeten besluiten om een stap terug te doen qua zang, maar veiligheid en gezondheid gaan boven al!

Update 8 oktober: In verband met verscherpte maatregelen (maximaal 30 personen) verzoeken wij u zich weer te registreren voor de eerstvolgende dienst middels het formulier hier rechts. Dit kan tot uiterlijk de vrijdagavond voor de dienst.

Update 16 oktober: Vanaf 18 oktober is een mondkapje verplicht als men de kerk binnenkomt. Zolang men in beweging is, dient men het mondkapje te dragen. Als men in de bank zit, mag men het mondkapje af doen.

Update 5 november: Heeft u zich geregistreerd voor de komende zondag, maar bent u toch verhinderd: meldt u zich dan weer af middels een email naar covidcommissie@pg-roermond.nl. Er kan dan iemand anders uw plek innemen. N.B. Dit adres is er alleen om u weer af te melden!

Registreer je vooraf middels het formulier rechts op deze pagina.

Draag een mondkapje zolang je in beweging bent. In de kerkbank mag het af.

Uiteraard vooraf handen wassen.

Kom ruim op tijd. We hebben vooraf extra tijd nodig.

Grieperig of verkouden? Stel je bezoek nog even uit. Beterschap!

Gemeentezang is niet toegestaan, neuriën wel.

Geniet van de viering en van elkaar en let op de 1,5 meter afstand.

Onze vrijwilligers helpen je graag. Je herkent ze aan de hesjes.

De koffie na afloop hou je nog even te goed tot een later moment.