Leden:

• Lizeth in ’t Veld
  • Jac Brobbel

Commissie Ontwikkeling en Vernieuwing

De Commissie Ontwikkeling en Vernieuwing is gestart om de vernieuwing binnen de Protestantse Gemeente Roermond mee vorm te geven. Ook biedt de COV ondersteuning en advies aan andere commissies en werkgroepen binnen de kerk om vernieuwing of verdere ontwikkeling te realiseren.

Tot nu toe is de COV vooral actief geweest in de advisering en ondersteuning van de Kerkenraad bij totstandkoming en bij de teamvorming in de kerkenraad. Ook droeg de COV bij in het proces van de beroeping van de nieuwe predikant. De COV nam hierbij werkzaamheden uit handen van de leden van de kerkenraad en beroepingscommissie.

Het komend jaar zal gekeken worden of ook het vernieuwingsproces bij andere actieve groepen binnen de kerk ondersteund kan worden. Ook zullen we de nieuwe predikant ondersteunen bij het uitwerken van vernieuwingen die de gemeente mede met haar zal willen gaan doen.

De commissie is te bereiken per email op cov@pg-roermond.nl of via het contactformulier.