Vrijwilligersmiddag 2019

Category:
Tags:

Vrijwilligersmiddag 2019

Namens de kerkenraad nodigen wij alle vrijwilligers binnen onze gemeente van harte uit voor de vrijwilligersmiddag op zondag 24 februari 2019. Hiermee willen we iedereen die zich belangeloos inzet voor het soepel reilen en zeilen van vele activiteiten binnen onze gemeente bedanken voor zijn of haar inzet. Het maakt niet uit of u 2x per jaar koffie schenkt, iedere maand de kerk poetst, af en toe oppast, mensen ophaalt en thuisbrengt, iedere week zingt in het koor of 3x per week vergaderd. Iedereen die binnen onze gemeente vrijwilligerswerk doet in welke vorm dan ook, is welkom. De vrijwilligersmiddag begint na de koffie en vindt plaats in het ontmoetingscentrum. De lunch wordt verzorgd en we zijn een heuse Bijbelquiz aan het voorbereiden. Deze vrijwilligersmiddag zal duren tot ongeveer 15.00 uur. In verband met de inkopen vragen we u zich aan te melden vóór 18 februari via cvk@pg-roermond.nl of telefonisch bij Jeannette Klein 06-46057505.