Kerkdienst (H. Kling)

Tags:

Voorganger: H. Kling uit Heerlen

Dankdag voor de oogst

Op zondag 11 november 2018 willen we in de morgendienst danken dat God ons in alles voorziet. Een blijde dag waarop we onze gaven van de natuur mogen delen met mensen voor wie het niet zo goed gaat. Als u ook wilt laten zien dat u blij bent met wat u ontvangt en dat graag wilt delen dan mag u op 11 november 2018 producten meenemen.

Appels, peren , aardappelen maar ook producten uit blik of pot zijn van harte welkom omdat ze langer houdbaar zijn. Alles mag voor in de kerk worden gelegd. De diaconie zorgt er voor dat na de dienst de producten naar de voedselbank en / of st. Oor worden gebracht.

Namens de diaconie bedankt!

Evaluatie over het Heilig Avondmaal n.a.v. de groothuisbezoeken

Zoals u allemaal weet zijn er in het afgelopen seizoen groothuisbezoeken geweest met als thema: “Het Heilig Avondmaal”.
We hebben met een aantal mensen bij elkaar gezeten om deze groothuisbezoeken te evalueren en te kijken hoe men het Avondmaal nu beleeft en of men veranderingen wil voor de toekomst.

Het blijkt dat u, als gemeente, over het algemeen positief bent over de manier waarop het Heilig Avondmaal bij ons in de kerk wordt gevierd. Wel zijn er sommige dingen die aangepast zouden kunnen worden.

Wij hebben een neerslag gemaakt n.a.v. de evaluatie en deze presenteren wij u op zondag 11 november, tijdens een informatiemoment na de dienst.

U bent daarbij allen van harte welkom!