Internationale Ontmoetingsdag

Category: ,
Tags:

Internationale Ontmoetingsdag

Op deze dag willen wij samen met onze Duitse en Engelse vrienden van over de grens elkaar beter leren kennen. Dit doen we op een actieve manier. Dus anders dan in de drielandendienst met advent. Er is een dagprogramma waaraan iedereen kan deelnemen. In grote lijnen ziet dit er als volg uit:

• 10.00 uur: Verzamelen bij het treinstation in Swalmen. Van hieruit lopen we naar de “Genoenhof” van de stichting Emmaus Hier krijgen we toelichting op het werk van de stichting en kunnen we koffie/thee met appeltaart voor € 4.00 per persoon nuttigen.
  • Hierna gaan we te voet via het “Rozenkerkje” in Asselt naar de Minderbroederskerk in Roermond (duurt ongeveer 1,5 uur).
  • In het ontmoetingscentrum gaan we lunchen met elkaar van 13.30 – 14.30 uur.
  • Na de lunch zijn er ontmoetingsactiviteiten.
  • We sluiten de dag af met een vesperdienst om 15.00 uur in de kerk.
  • Hierna gaan we met de trein terug naar het station in Swalmen waarna een ieder huiswaarts keert.

BELANGRIJK:
We willen graag weten wie er meedoet i.v.m. de consumpties bij de Genoenhof en deelname aan de lunch. Een treinkaartje Roermond–Swalmen kun je kopen bij het serviceloket van Arriva op het station. Het loket is echter maar open tot 18.00 uur.

Voor verdere informatie en aanmelden graag contact opnemen met Henk Boven (via predikant@pg-roermond.nl of 0654207524)