Gemeenteweekend

Laden Evenementen

Start Date - End Date

jun 02, 2018 - jun 03, 2018

Start Time - End Time

00:00 - 23:59

Event Location

Roodbos 3 Remersdaal - Voeren, 3791 België

Cost

Organizer

Protestantse Gemeente Roermond

Phone

Email

Website

Event Details
Category:
Tags:,
Share this:
Description

Zaterdag 2 juni 2018 is het zover! De start van het gemeenteweekend. De bestemming is camping ‘Natuurlijk Limburg’ in Voeren (streek in België). Deze mooie camping heeft veel voorzieningen zoals een verwarmd zwembad en in de omgeving zijn veel wandelmogelijkheden en andere bezienswaardigheden. Het belooft een mooi weekend te worden.

Op zaterdag 2 juni komen we om 12:00 aan en op zondag 3 juni vertrekken we om 16:00 weer naar huis. Er zijn twee mogelijkheden qua verblijf: u kunt kamperen (eigen tent/caravan/camper) of in een eenvoudig appartement slapen. De kosten voor het kamperen zijn €99 voor twee personen. Een appartement bedraagt €60 per persoon. Het appartement wordt gedeeld met 3 of 4 personen. De kosten voor kinderen van 2 tot 12 jaar zijn in het geval een tent, caravan of camper €35 en in geval van een appartement €50. Vanwege het beperkt aantal appartementen op de locatie kan het zijn dat kamers gedeeld moeten worden. De maaltijden zijn inbegrepen. Dit is twee keer een lunch, één keer ontbijt en zaterdagavond gaan we gezellig barbecueën. Wat moet u meenemen? Linnengoed en wandelschoenen.

U kunt zich tot uiterlijk 1 maart aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar wjacobs69@gmail.com met de volgende gegevens: naam + voornaam, keuze voor tent, caravan, camper of appartement en eventuele dieetwensen. U kunt het geld overmaken naar: NL65 ABNA 0577 8652 50 t.n.v. WA Jacobs te Roermond. Wanneer het geld is ontvangen, is uw aanmelding definitief.

Vervoer naar de camping dient u zelf te regelen. Wanneer u dit niet lukt, kunt u contact opnemen met Steph Potgieter: 0475-335950. Ook voor andere vragen kunt u met hem contact opnemen. Voor meer info over de camping kunt u kijken op: www.campingnatuurlijklimburg.be.