Kerkdienst in Corona-Tijd

Wat fijn dat je er weer bent. Wij hebben jou gemist. Laat vantevoren via het formulier rechts weten dat je komt. Dat is echt nodig en voorkomt teleurstellingen. We willen je een prettige viering aanbieden, en eentje waarbij wij allemaal gezond blijven. Daarom hebben we enkele regels. Sorry als ze wat streng over komen. We hebben het beste met je voor. Het complete gebruiksplan is hier te vinden.

Meld je aan via het formulier rechts op deze pagina.

Kom ruim op tijd. We hebben vooraf extra tijd nodig.

Uiteraard vooraf handen wassen.

Instructies over wel of niet zingen volgen nog.

Grieperig of verkouden? Stel je bezoek nog even uit. Beterschap!

De koffie na afloop hou je nog even te goed tot een later moment.

Geniet van de viering en van elkaar en let op de 1,5 meter afstand.

Onze vrijwilligers helpen je graag. Je herkent ze aan de hesjes.

Telefonisch aanmelden: Lukt het formulier op deze pagina niet? Je kan je in de week voorafgaand aan de dienst ook telefonisch aanmelden op de volgende tijden:

• Kerkdienst 12 juli:  op maandag- of woensdagavond (6 of  8 juli) op 0475- 571993
  • Kerkdienst 23 augustus:  op maandag- of woensdagavond (17 of 19 augustus) op 0475- 571993

Weer afmelden: Heeft u zich aangemeld en kunt u toch niet komen? Meldt u zich weer af via scriba@pg-roermond.nl.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk de vrijdagavond voorafgaand aan de kerkdienst (ivm indeling zitplaatsen).