Meteen naar de inhoud

Voedselbank

Rond de feestdagen mochten Elly en ik heel veel kratten met uw voedingsdonaties naar de Voedselbank brengen. Ze waren er heel erg blij mee, want de nood onder de burgers van Roermond is hoog.

Hoewel het bedrijfsleven nog steeds veel doneert, is het niet voldoende om aan alle hulpovragen te kunnen voldoen. De voedselbank heeft enorm behoefte aan lang houdbare producten. Daarom gaan wij ook in 2023 door met het inzamelen van lang houdbare producten voor de Voedselbank.  Voor januari willen wij u graag attenderen op de behoefte aan lang houdbare zuivelproducten.

Helpt u deze maand weer mee om de kratten te vullen?

Tip van de maand:  De supermarkten hebben deze maand hamsterweken en hebben veel kortingsacties. Wij zouden het leuk vinden als u bij het boodschappen hierop wil letten en bv. bij de 1 plus 1 acties hiervan iets wilt doneren.

Misschien staat er ook nog iets in uw keukenkastje waarvan de houdbaarheidsdatum nog goed is en wat u wilt doneren. Het maakt niet uit wat, de Voedselbank is met alles blij.

Alvast dank voor jullie medewerking.

Met warme groet,

Aafke Halma