Gemeentedag

De werkgroep ‘gemeenteweekend’ heeft gekeken naar de mogelijkheden van een ontmoetingsmoment dit jaar. Steeds meer mensen zijn of worden gevaccineerd, maar nog niet iedereen. Om die reden willen we het weekend naar Reijmerstok uitstellen tot juni 2022, maar wel een gemeentedag inplannen in september.

We denken aan een gezellige middag op een buitenlocatie (met regen-alternatief) waar we samen kunnen lunchen, waar ruim gelegenheid is voor (hernieuwde) kennismaking en bijpraten, voor creativiteit, activiteit en bezinning en als afsluiting een barbecue ‘s avonds, voor jong en oud, voor iedereen wat wils!

Om de datum te prikken waarop de meeste mensen kunnen, vragen we u om hieronder een voorkeur aan te geven voor een zaterdag, te weten, uw 1e keus, 2e & 3e keus. We proberen dan ook de startdienst in ditzelfde weekend te plannen.

Selecteer uw 1e, 2e en 3e keus en druk op “Verstuur”. Dank voor uw medewerking!

We vragen via meerdere kanalen om uw keuze aan te geven (website, facebook, nieuwsbrief). Geeft u aub slechts één keer uw keuze aan.