Actie Schoenendoos: Bedankt!

  • door

 

Op zondag 15 november was de laatste inleverdag voor de actie schoenendoos. We mochten 30 schoenendozen in ontvangst nemen, waar we heel blij mee zijn, om de kinderen die het moeilijk hebben een klein lichtpuntje te kunnen geven in deze moeilijke tijd. Dank je wel gulle gevers.

Via de diaconie hebben we geld gekregen en daar heeft Elly een leuke doos van gemaakt. Dank je wel gulle gever. Ook de 5 ,,wees”dozen zonder naam en transportkosten zijn dank zij een gulle gever ook in orde gemaakt. Ook deze gulle gever heel erg bedankt. Ook de geschonken knuffels krijgen een nieuw,,baasje” en er is van het geschonken geld ook een leuke doos gemaakt. Dank je wel.

Al met al was het een succes volle actie schoenendoos .
Graag tot volgend jaar .

Groetjes,
Kindernevendienst