AZC Nieuws – november

Wanneer u dit leest is de kerktuin weer pico bello. Onze kerkgangers uit het AZC hebben de tuin weer verzorgd. Vinden wij het al erg spijtig dat er nu maar 30 personen in de kerk mogen zijn om de eredienst mee te vieren, voor hen uit het AZC komt deze maatregel nog extra hard aan. Zij halen kracht en bemoediging uit de samenkomsten.

Er was houtworm geconstateerd in het dak van de bekisting rondom het orgel. Het aangetaste hout moest vervangen worden. Henk Boven leidde- en werkte mee aan deze operatie. Een paar asielzoekers hebben hem hierbij geholpen. Zij plaatsten het nieuwe hout op aanwijzingen van Henk.

Hierboven van links naar rechts de heren Mahdi, Hasmat en Henk Boven.

Gedurende lange tijd werden er vanwege Corona geen mensen verplaatst tussen de AZC’s. In de korte tijd dat de Covid-19 maatregelen versoepeld waren, is er weer instroom. Hierdoor zijn er een paar nieuwe gezichten in de kerk verschenen. Ik laat u kennismaken met:

De heer Pajam Abidi en het gezin Mahroei met de heer Kaveh, Maryam, Dorsa en de baby Delsa