Seniorennieuws – mei

Zoals de meeste van jullie wel begrijpen zal de PSW middag van 14 mei 2020 niet doorgaan i.v.m. de coronamaatregelen.
Het team van PSW zou 14 mei 2020 haar laatste reguliere maandelijkse vergadering hebben. Dhr. Gerard van der Klei legt per die datum ook zijn taken als voorzitter van het PSW neer en het PSW draagt sommige van haar huidige taken over aan de Pastorale Raad. We zullen het officiële afscheid van Gerard uitstellen tot we weer veilig bij elkaar mogen komen.

De seniorenmiddagen zullen, als de beperkende coronamaatregelen opgeheven zijn, blijven doorgaan o.l.v. Aart en Margriet Dumee met hulp van personen van het P.S.W.team. We willen ook de kerstmaaltijd voor senioren en het seniorenreisje zo lang mogelijk blijven organiseren.

Of het mogelijk is om tijdens de zomervakantie de middagen te houden weten we op dit moment nog niet. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Voor nu geldt: Blijf thuis en blijf gezond!

Margriet Dumee