Seniorennieuws – april

Seniorenmiddag – donderdag 12 maart Wat hebben Joyce de Kruijk en Dina Oosse, geassisteerd door Corrie Boom er weer een geweldige mooie creatieve middag van gemaakt. Wat je met wat stro, takjes, mos, lente blad en halve eierenschalen met enkele decoraties allemaal kunt maken. Ieder laat op zijn/haar eigen manier hun fantasie werken, en dat geeft een goed gevoel. Joyce, Dina en Corrie, heel hartelijk dank, Sjapoo.

IMG_4875
IMG_4866
IMG_4855
IMG_4845
IMG_4843
previous arrow
next arrow

 

Donderdag 23 april gaat het seniorenreisje niet door i.v.m. de Corona virus.

Seniorenreisje – donderdag 10 september Na overleg met het team P.S.W. , de busondernemer Ghielen, en de Tingieterij zijn wij i.v.m. de Corona virus het eens geworden om het reisje te verplaatsen naar donderdag 10 september 2020. U krijgt voor september nog informatie in Contact over eventuele aanpassingen, maar u kunt dus wel blijven aanmelden voor het reisje tot eind augustus bij Tonny Huissoon.

Verantwoording Giften maart 2020 Via Margriet €. 10.00 en via Tonny €. 5.00 en via de bank €. 50.00

Liefhebbers die graag bekende en vertrouwde liederen zingen. Voor aanvang van de kerkdienst gaan wij onder leiding van mw. Bep Storm en de organist mooie bekende liederen zingen. Bij deze het verzoek om mooie liederen die u graag samen zou willen zingen, op te geven bij Bep Storm.

Het team van P.S.W. heeft 14 mei a.s. haar laatste regulieren maandelijkse vergadering. Naast de activiteiten van de seniorenmiddagen, die normaal blijven doorgaan o.l.v. Aart en Margriet Dumee, zullen ook de seniorenreisjes in april, en de Kerstmaaltijden in december verzorgd blijven worden door personen van het P.S.W.team. Ook blijft het P.S.W.-team wel de bestaande senioren bezoeken. Alle verdere taken (zie Contact maart) zijn teruggegeven aan de Pastorale Raad.

Als u vragen heeft, en met name over het laatste onderwerp, mag u mij ten alle tijde hierover aanspreken, of mailen.

Namens het P.S.W. team,

Gerard van der Klei

psw@pg-roermond.nl