PSW Nieuws – februari

Ook dit jaar,2019, hebben wij als P.S.W. weer afgesloten met een geweldige fijne Kerstmaaltijd (foto’s hier). Alle aanwezig senioren willen wij nogmaals bedanken voor de gezellige sfeer die u aan deze Kerstmaaltijd heeft gegeven. Als P.S.W. team was het een voorrecht om dit voor u te organiseren. Wij willen ook nu weer de vele chauffeurs bedanken die heel spontaan hun medewerking verleend hebben om vele senioren (die anders niet hadden kunnen komen) thuis op te halen en ’s avonds weer thuis gebracht hebben, Sjapoo.

Donderdag 9 januari Er is er weer gesjoeld om de Andries van de Veen Bokaal. Ook dit jaar is voor de tweede achtereenvolgende keer de Bokaal gewonnen door Mw. Krijnie de Nas.

Donderdagmiddag 13 februari Komende seniorenmiddag staat er een powerpoint presentatie over Amerika gepland. U wordt in deze presentatie meegenomen naar de Nationale Parken van West-Amerika. Deze strekken zich uit over de staten : Californie, Calorado, Utah, Arizona, Nevada en Wyoming. Een indrukwekkend gebied met veel canyons: o.a. Grand Canyon, Bryce Canyon, the Arches, monument Valley en Capitol Rife, waar als rode draad de Colorado River doorheen stroomt. Wij zijn heel blij dat de neef van Elly Wesselius-Dijkstra , dhr. Klaas Dijkstra (een ras verteller) dit bij ons in Roermond komt presenteren. Foto’s van deze presentatie kunt u alvast hier bekijken.

Donderdag 12 maart Wij hopen u dan, als de nieuwe knoppen weer aan de struiken/bomen zitten, en het voorjaar de intrede doet, samen met de senioren voorjaarsstukje te maken. Joyce de Kruijk hoopt samen met Dina Oosse weer iets origineels te bedenken.

Donderdag 23 april Met de senioren vertrekken wij dan weer met een bus van de firma Ghielen naar Tingieterij Het Oude Ambacht in Alphen a/d Maas. Wij vertrekken om 10.15 uur zoals altijd op de parkeerplaats Jo Gerrishal in de Achilleslaan Roermond, en hopen goed 20.00 uur weer terug te zijn. Het team P.S.W. is heel enthousiast over dit reisje ( het wordt dan ook een snoepreisje wat u niet mag missen ) Ook dit jaar houden wij nog €. 50.00 aan voor de hele dag, en €. 5.00 extra voor de introducés. U kunt dit bij Tonny Huissoon opgeven ( tot 16 april ). Als u vervoer nodig heeft, kunt u dat ook doorgeven aan Tonny tel. 0475-531951 b.g.g. 06-12285686.

Verantwoording Giften januari 2020

via Gerard €. 10.00, via Joyce €. 20.00, via Helma €. 10.00, en via Joyce €. 10.00 en via Tonny €. 20.00

Giften ontvangen voor de Kerstviering €. 489.00, namens het PSW team hartelijk dank.

Bloemen uit de kerk in de maand november en december 2019

3 november, dhr. Dick Horree uit Heythuysen;

10 november, mw. Helene van Hemert uit Roermond;

17 november, Fam Vriezen uit Haelen;

24 november, Mw. Ermie van Tiel uit Roermond;

1 december, Mw. Joke de Heyer-Kampen uit Roggel;

8 december, Mw. Tollenaar uit Roermond; 1

5 december, Mw. Corine Groeneveld uit Montfort;

22 december, Dhr. Giel Verheij uit Roermond;

29 december, Mw. Jannie Dirksen uit Heythuysen

Met vriendelijke groeten namens het P.S.W. team,

Gerard van der Klei

psw@pg-roermond.nl