Geslaagd Jeugduitje

Geslaagd Jeugduitje Roermond & Maasbracht

Op 3 november was het zover: het eerste uitje van de jongeren van pg Roermond, Maasbracht en Jonge kerk was een feit! Met meer dan 30 aanmeldingen was het meer dan geslaagd. De jongeren (tussen 8-17) gingen naar Fun Forest om daar hoog in de bomen te klimmen, klauteren en ’tokkelen’. Het was leuk om te zien hoe ze hun grenzen verlegden, elkaar aanmoedigden, tips gaven en hielpen! Omdat niet alle jongeren elkaar kenden was het een mooie gelegenheid om zo, informeel, met elkaar kennis te maken. Na afloop was iedereen welkom voor ‘Patat in de Pastorie’, waar we ook nog verder nadachten over leuke jeugdactiviteiten, zoals de Passion in 2020, een eigen ‘chillplek’ in de kerk, de nacht zonder dak en de viering met Maasbracht op 16 en 17 november.