Biënnale 2020

In juni 2020 zal in Roermond de Biënnale plaatsvinden, met als thema “De maand van de Mystique”. Dit is een groot cultureel evenement, dat plaats vindt in de stad en in onze kerk. Het bestuur van de Stichting Biënnale heeft namelijk het oog laten vallen op onze kerk voor een bijzonder mooie expositie in het kader van de Biënnale. De bekende Roermondse kunstenaar Marcel van Hoef is een aantal maanden geleden al in de kerk komen kijken om zich te oriënteren op de mogelijkheden. De voorbereidingen voor de Biënnale, waaronder dus ook de expositie in de kerk, zijn inmiddels volop in gang gezet. Wij wachten de verdere ontwikkelingen af en zien het evenement met enthousiasme tegemoet. De Biënnale zal de hele maand juni 2020 duren.