PSW Nieuws – juni en juli

PSW – Nieuws juni/juli

Donderdag 13 juni en donderdag 11 juli

In de vakantieperiode juni en juli is er geen middagprogramma, maar u bent wel van harte welkom vanaf 14.00 uur om gezellig samen koffie te drinken met iets lekkers erbij. Aart en Margriet Dumee zullen proberen er toch een gezellige middag van te maken, en Aart kennende zal hij het niet kunnen laten om iets lekkers in de pan te doen. Mocht u ideeën hebben om iets leuks te doen, neem dan met Aart of Margriet contact op. Hopelijk kunnen wij na de vakantie donderdag 8 augustus van u te horen krijgen hoe gezellig het is geweest, en of het voor volgend jaar weer zo geregeld kan worden.

Donderdag 8 augustus

Aart Dumee en Joyce de Kruijk gaan u ’s middags verrassen. Wat zij van plan zijn weet ik ook niet, maar wat ik wel weet, is dat zij samen het heel gezellig willen maken. Dat er iets lekkers gemaakt wordt, kunt u op rekenen, en verder mag u het zelf komen ervaren.

De bloemen van de maand april

De bloemen uit de kerk gingen in de maand april namens de Gemeente naar:

  • 7 april naar Mw. Smallenbroek uit Heythuysen
  • 14 april naar Mw. Stienen uit Roermond
  • 21 april 1e Paasdag naar fam. Schokker uit Roermond
  • 28 april naar Dhr. Jeroense uit Panheel

Verantwoording giften april en mei 2019

Via de bank €.50.00; via Margriet €.10.00; via Tonny €.50.00; via Helene €.25.00; via Helma €.20.00

Huwelijksjubilea

25 Jaar getrouwd, 7 juli 2019

Dhr. en Mw. Oomen uit Reuver.

Wij wensen hen nog vele goede en gezegende jaren toe.

 

Met vriendelijke groeten,

namens het P.S.W. team,

Gerard van der Klei

psw@pg-roermond.nl