PSW Nieuws – Mei

Woensdag 10 April Seniorenreisje

Ons Seniorenreisje begon weer zoals ieder jaar met een mooie droge zonnige dag met een aangenaam temperatuurtje. Onze eerste stop was in Tilburg bij de Struisvogelfarm waar wij gastvrij werden ontvangen door de eigenaar dhr. Bart van de Staak. Hoe wij deze dag verder beleefd hebben, kunt u op de foto’s zien op de nieuwsbrief en op de website van de protestantse gemeente. Wij als team van P.S.W. kunnen weer terug zien op een fijn samenzijn met onze senioren.

Donderdag 9 mei 2019 Seniorenmiddag

Om 14.00 uur krijgen wij bezoek van de stichting Welkom, die namens de Gemeente Roermond onder de naam Seniorenwerk Roermond voorlichting komen geven in een presentatie over “de seniorenadviseur”. In deze presentatie zullen zij ingaan op een aantal sociale domeinen, waar senioren in het algemeen mee te maken kunnen krijgen; zoals wonen,zorg, welzijn, financiën en vervoer. Maar ook, waar men moet zijn voor vragen over diverse regelingen. Het lijkt ons als P.S.W.-team, dat dit ons allemaal zal aanspreken.

Speciaal voor senioren die geen vervoer hebben, en graag aanwezig willen zijn: zij kunnen en mogen Tonny Huissoon bellen 0475-531951 of b.g.g. 06-12285686. Tonny zorgt er dan voor dat u thuis opgehaald wordt en om 16.00 uur weer keurig naar huis gebracht gaat worden.

Donderdag 13 juni en Donderdag 11 juli Seniorenmiddag

Ondanks dat er i.v.m. de vakantieperiode geen middag programma is, kunt u wel samen o.l.v. Aart en Margriet een gezellige middag hebben onder het genot van een kop koffie met iets lekkers erbij. Alleen wordt er deze twee maanden door P.S.W. geen vervoer geregeld.

De bloemen in de maand maart 2019

De bloemen uit de kerk gingen in de maand maart naar:

• 3 maart naar Dhr. R. Uiterwijk uit Roermond
  • 10 maart naar Mw. Welmoed Jacobs uit Roermond
  • 17 maart naar Mw. Burger uit Herkenbosch
  • 24 maart naar Dhr. van de Berg uit Beegden
  • 31 maart naar de Dhr. en Mw. van Galen uit Roermond

Mocht u onverhoopt in het ziekenhuis terecht komen, wilt u (of uw familie ) dit dan s.v.p. doorgeven aan Annatjie Potgieter, tel. 0475-335950, of Helma van der Klei, tel. 0475-592138, b.g.g. 06-47646379. Uw opname wordt dan bekend gemaakt bij de betreffende contactpersonen die u een bezoekje namens de kerk kunnen brengen. Het ziekenhuis verstrekt geen gegevens i.v.m. de wet op de privacy

Met vriendelijke groeten,

namens het P.S.W. team,