Paasproject 2019

Hallo jongens en meisjes,

Komende maand starten we met het paasproject. Pasen is het feest van een nieuw begin. We zien het buiten in de natuur. In de lente wordt alles weer groen, alsof de wereld opnieuw begint. In de 7 weken voor Pasen horen we iedere week over Stef en Julia die op een stuk grond in de buurt een nieuwe tuin mogen aanleggen. Dat is een nieuw begin, maar ze moeten er heel wat voor doen. Iedere week gaan we samen nadenken over hoe je een nieuw begin kunt maken. We luisteren naar verhalen uit de Bijbel en gaan het hebben over kiezen, wakker worden, geduld, vergeven en nog veel meer. Ook knutselen we iedere week iets leuks of doen we een spel.

Dus vanaf 10 maart is er 7 weken lang, tot en met Pasen, iedere week kindernevendienst. Wees welkom en kom gezellig naar de kindernevendienst!